Essence 135 I’m Bluetiful.

Laatst had ik weer een awesome nail art pakketje gewonnen *lucky bastard* waar o.a. deze Essence Colour&Go lak zat met de naam 135 I’m Bluetiful. Als nagellak addict moest ik de lak natuurlijk meteen uitproberen dus hoppa, oude nail art mani er af en asap swatchen die lak!

DSC_4115 copy DSC_4116 copy135 I’m Bluetiful is een prachtige lavendelblauwe kleur met hele fijne blauwpaarsige shimmer en wat grovere zilverkleurige glittertjes. Ik ben gek op zulke creamy lakjes met glitter in want die dekken en drogen vaak super goed! Ook deze lak kreeg ik dekkend met maar 2 laagjes en de droogtijd was zoals we gewent zijn van Essence Colour&Go lakjes.

DSC_4111 copyDe lak zit in het herkenbare potje en bevat zoals altijd 8ml. Ook vind ik het kwastje erg fijn, deze is wat afgerond en wat breder waardoor het erg makkelijk en snel lakt. Dit lakje en alle andere lakjes kosten €1,69 per stuk en bij o.a. bij het Kruidvat te scoren. Ik weet niet zeker of deze na de vernieuwde product-switch nog in het vaste assortiment zit, anders kun je hem denk ik nog wel voor super cheap in de uitverkoopbakken vinden.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

22 thoughts on “Essence 135 I’m Bluetiful.”

  1. Ik vind hem niet de allermooiste ooit gezien, maar jouw nagels zijn zoo mooi! Dus dan kan je denk ik alles wel hebben ook..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//