EOTD 2/12; Let It Snow!

Er ligt weer een gezellig dik pak sneeuw hier in Vlissingen. Voor de 1 een hoop lol, voor de ander een terging. Ik probeer er maar het beste van te maken door een simpele wintersneeuw-look te creรซren.

Gebruikte producten:
Essence magic design mascara, waterproof.
Essence metallics jumbo eyepencil in 02; Steel Me.
Essence kajal pencil in 04; white.

Ik heb de look expres simpel gehouden i.v.m. het weer. Je wilt natuurlijk niet dat alles van je gezicht af sneeuwt! Ook draag ik in het dagelijks leven geen foundation/concealer, ook niet in de foto hieronder *en boven antuurlijk*.

De jumbo pencil heb ik gebruikt om een lijn tegen beide wimperranden aan te zetten. Het kajal pencil heb ik alleen op de onderste waterlijn aangebracht om het oog groter te laten lijken. Door wit oogpotlood lijk je ook wakkerder en fitter, wat ik in deze koude dagen wel kan gebruiken door mijn winterdepressie. Om de look af te maken heb ik alleen nog een beetje waterproof mascara aangebracht op mijn bovenste wimpers, ook dit is om je oog wat groter te laten lijken.

roodkapje-lol in een big ass trui van m’n vriend ^^

Verder kun je deze look combineren met verschillende kleuren lipstick en/of gloss, aan jou de keuze!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

2 thoughts on “EOTD 2/12; Let It Snow!”

  1. Wow, vooral op je full face vind ik het effect mooi! Van dichtbij dacht ik eerst dat je niks ophad, maar het is beter te zien op de tweede foto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//