Essence Metallics Jumbo Eyepencils.

Jumbo eyepencils, wie heeft ze of wilt ze nu niet? De meest bekende zijn toch wel de NYX jumbo pencils maar deze LE eyepencils van Essence doen er niet voor onder. In deze LE zijn 3 jumbo eyepencils uitgebracht in de kleuren 01; Metal Battle, 02; Steel Me en 03; Copper Rulez!.
Over de kwaliteit ben ik over twee van deze pencils goed te spreken. De enige die wat tegenviel was 03; Copper Rulez! Aangezien deze niet erg sterk gepigmenteerd is. Wel brengen alle pencils lekker easy en creamy aan en kun je foutjes snel bijwerken met een wattenstaafje. Alle drie de kleuren hebben mooie glittertjes en maken je ogen echt β€œpoppen” in bepaald licht. 
01; Metal Battle is erg goed te gebruiken als je een simpele smokey eye look wil en 02; Steel Me kun je ook gebruiken als highlighter onder je wenkbrauw. 03; Copper Rulez! Zou ik persoonlijk gebruiken om een simpele naturel look met bruin tinten af te maken juist omdat deze niet zo sterk gepigmenteerd is. Alle kleuren zijn altijd wel goed te dragen, alleen zou ik de zilvere kleur 02; Steel Me niet al te veel aanbrengen door de weeks aangezien deze je snel een party look gevoel geeft. *of dat moet zijn waar je voor gaat, dan moet je die zeker ook door de weeks dragen!*
*sorry voor de ietwat crappy foto; het licht werkt niet echt mee >.<*

 Deze jumbo eyepencils zijn voor maar €1,79 tot en met eind dit jaar te krijgen bij bijna alle Kruitvat filialen.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

4 thoughts on “Essence Metallics Jumbo Eyepencils.”

  1. Die zwarte ziet er ook niet echt hoog gepigmenteerd uit! Meer een beetje zwart-transparant. Klopt dat? Zoals hij geswatched is kan hij denk ik geen mooie dikke (als in echt zwart) lijn maken.

  2. @Laura hij is inderdaad niet diepzwart maar meer donkergrijs. op zich kan je er wel een mooi lijntje mee zetten maar het moet echt jouw smaak zijn ^^

  3. Jammer, copper rulez leek me het leukst! Maar Steel me lijkt me ook wel leuk :) Ik moet maar eens snel naar de Kruidvat gaan!

  4. ik heb ze ook allemaal, maar vind 't niet zo erg dat copper rulez niet zo goed gepigmenteerd is, hij is echt heel mooi voor een nude bruine look (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//