ELF Wimperkruller.

Deze euroknaller zat in de glossybox van oktober en eigenlijk ben ik daar wel blij mee. Zoals de meeste van jullie wel weten heeft ELF erg hoge verzendkosten en dat weerhoud me er echt van om weer eens een bestelling te plaatsen.

Over het algemeen krul ik mijn wimpers eigenlijk nooit en heb ik dit ook nog nooit laten zien in een tutorial of iets anders. De enige reden waarom ik dat niet deed was omdat ik altijd het gevoel had mijn wimpers meer te beschadigen dan er iets goeds mee te doen. Ook heb ik met mijn wimpers niet echt die extra krul nodig maar af en toe, vooral wanneer ik met nepwimpers werk, vind ik het wimperkrullen wel een pluspunt voor de look.

De wimperkruller die ik al jaren gebruik is die van HEMA, dat is ook altijd mijn favoriet geweest als ik mijn wimpers eens in de 3 maanden krulde (ja, ik krul ze echt maar een paar keer per jaar). Maar mijn favoriete HEMA kruller is nu eigenlijk van haar eerste plaats afgestoten door deze van ELF. Het handvat van de ELF kruller vind ik erg fijn, je hebt wat meer houvast waardoor je ook zonder al te veel gedoe je wimpers zachtjes kunt krullen. Ook vind ik het rubberen stukje in de kruller erg fijn en zacht voor mijn wimpers. En merk ik ook dat deze zacht genoeg is om mijn wimpers vaker te krullen zonder ze te beschadigen.

Eigenlijk kan ik alleen maar pluspunten aan deze €1,00 wimperkruller ontdekken. Het enige minpuntje is dat je het hier in Nederland alleen online kunt krijgen en dat daar de verzendkosten aardig hoog van zijn. Het handigste is dus om een verlanglijstje te maken zodat je in 1 keer een grote bestelling hebt en de verzendkosten wat minder hoog lijken. Ook kun je 1 bestelling plaatsen samen met vriendinnen, dan zou je de verzendkosten ook kunnen delen!

x femketje

PS: Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je maakt kans op €25 shoptegoed bij cadeau.nl!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “ELF Wimperkruller.”

  1. Je had wel een before en after foto kunnen maken, hier hebben we natuurlijk niks aan want zo zien we ook niet of het werkt of niet..

    1. Ik denk dat het sowieso per persoon verschilt of het werkt of niet, elke wimperkruller werkt op een goede manier als je ook weet hoe je het gebruiken moet. Veel verschil zie je bij mij eigen wimpers niet aangezien ik van mezelf krullende wimpers heb. Zoals ook in het artikel staat gebruik ik vrijwel alleen een wimperkruller met nepwimpers ;)

  2. Nice nails :D Ik heb de wimperkruller weggeven omdat ik zoiets eigenlijk nooit gebruik, maar hij voelde wel stevig en goed aan.

  3. Lijkt me wel een fijne wimperkruller, alleen ik gebruik dat nooit, merk nooit echt verschil.

  4. Heee, heb je een nieuwe camera? Je foto’s zijn echt heel mooi geworden! Ik gebruik trouwens amper een wimperkruller, ben er altijd te lui voor ofzo :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//