ELF Natural Radiance Blusher: Shy.

Alweer een paar maandjes geleden had ik een bestelling geplaatst bij ELF waarbij ik o.a. deze blush gekocht had. Jammer genoeg was deze blush helemaal gebroken tijdens het verzenden en heb ik deze ook nog niet erg vaak gebruikt. De blush was niet makkelijk weer compact te pressen dus gebruik ik hem ook niet echt vaak.

 

Mijn verwachtingen van deze blush waren toch qua grootte van de verpakking en product een stuk hoger dan dat ik kreeg. Ik had het echt een stuk groter verwacht maarja, wat kun je eigenlijk verwachten van een €1,00 blush.
Aan de andere kant ben  ik over de kwaliteit van de blush wel erg te spreken, zeker als je kijkt naar de super lage prijs. Er komt erg veel kleur van af en je hebt dus per keer maar een klein beetje product nodig. De kleur zelf vind ik super pretty en echt girly, een mooie licht roze blush die ook erg makkelijk blend om de kleur wat minder fel te maken, of je kunt met deze blush ook kleur ‘opstapelen’ om de kleur wat intenser te maken. 
 (mijn compleet gebroken blush net uit de verpakking >.< )

De verpakking van de blush vind ik wel weer wat minder, het heeft een soort schuifsysteempje wat nog wel eens uit kan schieten waardoor het schuifdekseltje er af ligt. Zeker omdat mijn blush gebroken aankwam is dit niet zo handig *de losse stukjes vliegen dan overal als het dekseltje er af schiet*.
 (hier de blush heel licht aangebracht)
De blush is na openen een jaar lang goed houdbaar, mits je er met schone kwasten in gaat natuurlijk!
x femketje

PS: vergeet niet mee te doen met de winactie!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “ELF Natural Radiance Blusher: Shy.”

 1. Het is wel een hele mooie blush, jammer dat hij niet heel is aangekomen ): Ik vind je laatste foto echt heel mooi trouwens! En je hebt mooie wimpers.

 2. Hè zonde als iets kapot aankomt en niet meer te maken is :( hij staat wel erg mooi!

 3. Jammer dat 'ie gebroken is.. ik vind ze erg fijn, mooie kleuren, maar ze gaan snel op en ze blijven niet lang zitten helaas.

 4. Jammer dat hij gebroken is. Het ziet er anders wel mooi uit :) subtiel maar schattig :)

 5. Wat jammer dat gebroken is. Heb je email naar ELF gestuurd, misschien krijg je de nieuwe als ELF goed service is.
  Deze heb ik ook maar in andere kleurtje, denk ik

 6. Ahw, dat is balen dat ie zo snel kapot ging, wel een mooie blush lijkt het wel :)

 7. Wat een mooie blush, idd jammer dat hij kapot is.
  Snap direct het probleem met de schuifdeksel, dat zou niks voor mij zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//