Lip Product Stash.

*het filmpje is vanwegen de muziek die er onder staat geblokkeerd voor iedereen die niet ingelogd is bij youtube >.<* Daarom plaats ik nu een aantal stills uit het filmpje om toch een deel van mijn stash te laten zien!

Dit is niet mijn gehele stash, er missen nog een aantal lipsticks en pencils aangezien ik die gekocht had nadat ik de stash filmde. Zoals je wel kunt zien heb ik niet erg veel lipproducten omdat ik zelf altijd meer focuss op de oogmake-up en de lippen graag nude hou. Wel zijn er gisteren nog een aantal mooie NYX lipsticks bezorgd, die zullen later nog in review artikelen te zien zijn!

Wat is jullie favoriet: lipstick of gloss?

x femketje

PS: vergeet niet mee te doen met de winactie!  

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Lip Product Stash.”

  1. Gloss, omdat ik altijd doorzichtige op heb, ik weet namelijk niet welke kleuren mij goed zouden staan ;à

  2. Mooi lipstick stash en veel heb je
    Je bent getagged maar ik zag dat je al gezien in my site
    ben benieuwd naar je bureaublad

  3. Ik ben ingelogd maar ik kan hem ook niet zien :( Dat hartjes palette achtig iets is echt mooi

  4. Is dat lippalette fijn? Want mijn moeder houd heel erg van lipstick (met name donkere, dus rood, paars, enz) en ik wou die misschien wel voor haar kopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//