ELF – Gotta Glow.

Voor 4 euro heb je ‘m al, de zowat perfecte dupe van de veel te prijzige Nars Albatros highlighter. ELF Gotta Glow is door ELF zelf omschreven als blush, maar is naar mijn mening toch echt mooier om als highlighter te gebruiken. Een wittige blush heeft volgens mij nog nooit iemand goed gestaan, dus laten we maar gewoon zeggen dat het een highlighter is!

DSC_7406DSC_7407De blush zit in een strak zwart doosje en heeft een zwarte verpakking met aan de binnenkant ook nog een spiegeltje. Het ELF logo staat er netjes ingedrukt en het geheel oogt wel erg nice en classy.

De kwaliteit is gezien de lage prijs wel echt super nice. De pigmentatie is amazingly goed maar de textuur is soms ietsjes brokkelig. A little goes a long way, en gelukkig blend de highlighter makkelijk en fijn in de huid. Zelf gebruik ik ‘m graag op de jukbeenderen of onder de wenkbrauwen. Later zal ik deze highlighter nog laten zien in een FOTD artikel, gebruikt in een complete look.

DSC_7409

Ik kan er niet meer van maken dan dat hij gewoon super pretty is, en een mooi *en vooral goedkoper* alternatief voor Albatros van Nars.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “ELF – Gotta Glow.”

  1. Ik heb m ook en hij is inderdaad mooi. Wel is ie wat meer zilver dan goudkleurig dan de echte van Nars. Maar zeker een goede dupe!

  2. Het is een hele fijne highlighter, en ik vind het wel een goede dupe van Nars Albatros, ik heb ze allebei! zeker voor meiden met een lager budget vind ik dit een prima dupe aanrader!!

    1. Nooit is een groot woord, bij de laatste facial producten heb ik dit namelijk wel gedaan ;) En anders komen ze altijd snel na het review artikel online in een FOTD look.

    2. Huh maar Femke maakt toch bijna altijd full face foto’s? Met concealer, lipstick oogschaduw etc staat er bijna altijd wel een look in het artikel?

  3. Hij ziet er heel mooi uit. Ik had al gelezen op andere blogs dat hij goed was. Misschien moet ik hem ook maar proberen lol

  4. Ziet er goed uit, deze staat ook op mijn lijstje om te bestellenen als ik alles zo lees en zie dan is het dus echt de moeite waard. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//