ELF 32 Piece Eyeshadow Palette – Everyday.

Het is alweer eventjes geleden dat ik dit palette samen met nog een aantal andere prachtige ELF producten mocht ontvangen ter review/video materiaal. De video staat alweer een tijdje online maar toch wilde ik nog een apart review schrijven over dit fijne go to palette met de naam Everyday. Ik moet zeggen dat ik het doosje waar het palette in zat er al erg gaaf uit vond zien. ELF is geen goedkoop ogend merk, ondanks dat de prijzen wel ontzettend budget zijn!

DSC_4987 copyAls eerste wat basic info over het palette zelf. Het bevat 32 kleuren, weegt in totaal 28 gram en kost maar €6,00! Echt een budget aanrader want de pigmentatie van de kleuren is zeker niet verkeerd. Er zijn nog andere varianten van dit palette te krijgen met andere soorten kleurenschema’s maar deze vond ik zelf erg draagbaar voor welke gelegenheid dan ook.

DSC_4992 copyJe kunt zo donker of zo licht gaan als je wilt met dit palette. De meest voorkomende kleuren zijn toch wel basic tinten die iedereen goed kan dragen, ongeacht huidskleur. Veel kleuren bevatten shimmer en kunnen ietsjes brokkelig zijn maar over het algemeen voelen de schaduws erg zacht aan en blenden ze goed. De pigmentatie kan per kleur iets verschillen omdat er ook aardig wat matte kleuren in zitten die over het algemeen wat minder goed dekken, maar ik moet zeggen dat ik voor die €6,00 echt super excited ben.

DSC_4996 copyMijn meest favoriete tinten uit het palette heb ik hierboven geswatched. Zo kun je meteen de verschillende finishes en pigmentatie zien, maar ook hoe veel verschillende looks je kunt maken en de vele verschillende kanten je kunt opgaan met dit palette. Van matte tot shimmery en metallic in basic kleuren; this palette has got it all!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “ELF 32 Piece Eyeshadow Palette – Everyday.”

  1. Ik had deze maar dan in een andere kleur. Ik vond het pigment helaas tegenvallen, dus ik heb m weggegeven. Maar sommige ELF producten vond ik wel weer heel fijn.

  2. Zijn oogschaduws van ELF van zulke goede kwaliteit?! Ik ben echt in shock, haha. Dat ze een beetje brokkelig zijn, neem ik er voor €6 wel bij. Ik ben heel blij dat ik dit review gelezen heb, ik ga meteen eens richting de online shop! Dankjewel voor de tip, heel fijn review.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//