WINACTIE: 2 Ebay Beautyblenders! CLOSED/GESLOTEN!!

Ola lieve lezers!

Aangezien femketje.nl vorige maand alweer 3 jaar bestond, ik jarig was en ik deze maand over de 1000 bloglovin followers ben gegaan, leek het me wel eens tijd worden voor een nieuwe winactie. Dit keer maken 2 van mijn lieve lezers kans op een super fijne Beautyblender dupe van ebay! Omdat niet iedereen op ebay kan of mag bestellen heb ik het gewoon zelf gedaan en daarom geef ik vanaf vandaag 2 beautyblenders weg. Benieuwd naar mijn eigen ervaringen met deze super fijne beautyblender-dupe? Lees HIER het review artikel!

*de beautyblenders op onderstaande foto’s zijn (uit hygiënisch oogpunt voor de foto) mijn eigen blenders, de beautyblenders voor de winactie hebben dezelfde kleuren maar zijn nog helemaal ingepakt en 100% nieuw!*

winactie femketjeNL beautyblenders copyWat MOET je doen om kans te maken 1 van deze 2 fijne ebay beautyblenders?
– Volg femketje.nl via bloglovin en like het artikel.
– Laat een comment achter waarin staat dat je mee doet en waarin je ook vermeld welke stappen je hebt gedaan voor eventuele extra winkansen. (en vul een GELDIG emailadres in in het daarvoor bestemde vakje) Doe je dit niet dan tel ik je deelname niet mee! *sorry ladies and gents, ik moet streng zijn!*

Voor extra winkansen:
– Volg @femketje op twitter en tweet het volgende bericht: “RT en volg @femketje om kans te maken op 1 van de 2 ebay beautyblenders! Voor alle info http://femketje.nl/?p=7650 “
– Volg femketje.nl op Facebook. (zo blijf je elke dag op de hoogte van de nieuwste artikelen en mogelijk nieuwe winacties nog voordat ze online staan op bloglovin!)
– Volg via Instagram.
– Abonneer je op mijn Youtube kanaal.
– Schrijf zelf een artikel of maak een sidebanner over deze winactie op jouw site/blog.

Deze actie loopt van 24 november t/m 8 december 2013. In de week daarna contacteer ik de winnaar (die ik trouwens via random.org kies) via email, zorg er dus voor dat je een geldig emailadres achter laat, anders moet ik een andere winnaar kiezen! Mocht jij de winnaar zijn en niet binnen 3 dagen hebben gereageerd, dan kies ik een nieuwe winnaar en vervalt jouw deelname!

Have Fun & Enjoy!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

33 thoughts on “WINACTIE: 2 Ebay Beautyblenders! CLOSED/GESLOTEN!!”

 1. Nogmaals gefeliciteerd Femke <3. Wat een leuke winactie. Ik ben altijd al benieuwd geweest naar de beautyblenders. Ik doe zelf foundation op met een bufferkwast, maar heb nu een hele dekkende BBcream, waarbij de kwast te dik wordt. Misschien dat het beter gaat met deze beautyblender :)Ik heb alle stappen gedaan, op de laatste na.

 2. Leuke winactie Femke, maar ik ben super blij met mijn nieuwe foundation kwasten dus ik sla deze even over haha, denk niet dat ik ze veel zal gebruiken namelijk! En gefeliciteerd dat je over de 1000 bent! :D

 3. echt super leuke winactie! ik heb alles extra gedaan behalve een blog geschreven
  gefelicteerd! ik volg je blog pas een maand maar het is nu al 1 van mijn favorieten!!

  Fun fact: ik ben op je blog gekomen doordat ik je heel vaak zag commenten op andere blogs zoals die van Mascha en Vera. Toen ik je zoveelste comment zag dacht ik hee misschien moet ik een op haar blog een kijkje nemen :)
  ben er heel blij mee dat ik dit heb gedaan, je bent een topper

 4. Wauw, super leuk! Ik doe heel graag mee <3 Ik heb de volgende dingen gedaan:
  – Volg femketje.nl via bloglovin en like het artikel.
  – Volg @femketje op twitter en tweet het bericht
  – Volg femketje.nl op Facebook
  – Volg via Instagram.
  – Abonneer je op mijn Youtube kanaal.

 5. JEAJ DE WIN ACTIE!

  En het is nog eens super handig om te winnen. Elke keer wilde ik hem kopen, maar elke keer was die uitverkocht.
  Bestellen kwam toen ter zake, maar toen die eindelijk binnen was bleek die kapot te zijn… Jammer dus.
  Ik volg jou al superlang op je blog en YouTube! Twitter en Instagram zijn ook allang van de partij.

  Ook heb je gewoon een te gekke site Fem en blijf zo doorgaan!
  Liefs Quinta

 6. Aangezien ik al een beautyblender heb en liever een stippling brush gebruik sla ik deze over :) En nog gefeliciteerd!

 7. leuke actie, lijkt me ideaal voor het aanbrengen van make-up.
  Ik volg je op Bloglovin en heb het artikel geliked.
  Verder volg ik je op Facebook & twitter en heb deze actie gedeeld.

 8. Nogmaals gefeliciteerd Femke!
  Ik ben al lang benieuwd naar de (nep) beautyblender, dus ik doe graag mee :D
  Ik heb alles gedaan behalve iets op mijn eigen site zetten.

 9. Oeh, wat een heerlijke winactie! We volgden je al op twitter, hebben het getweet, hebben je geliked op facebook, op Bloglovin geliked ( We volgden je al ). Op youtube waren we al geabbonneerd en op instagram volgden we je al! Nu alleen nog maar duimen!

 10. Ooh wat leuk! Gefeliciteeerd!
  Ik volg je op instagram, twitter, bloglovin en youtube.
  Ik doe graag mee omdat ik het idee heb dat mijn beautyblender een beetje begint te schimmelen, en deze graag uit zou proberen!!
  Xx

 11. Ik doe mee! Gedaan, naast het verplichte gedeelte: Facebook, Twitter (inclusief tweet), YouTube.

 12. Leuke winactie Femke! Ik wou al lang zo’n beautyblender gebruiken, dus dit is wel erg handig. Volg je nu ook op instagram!

 13. Leuke actie! Ik wil er al een tijdje één. Ik volg je op bloglovin, instagram en je youtube kanaal! Zo.. ik blijf op de hoogte! :)

 14. Leuke winactie! Ik doe mee! Ik volg je op blogvin en ik heb dit artikel geliked. Ook volg ik je op facebook en instagram en ik ben geabonneerd op je YouTube kanaal!

  Xx Myrthe

 15. Wat een leuke winactie!! En wat veel volgers, gefeliciteerd! Ik volgde je al op bloglovin en heb het artikel geliked. Ik hoop dat ik er één win!

 16. Oh, super cool! Ik ben altijd al benieuwd geweest naar dit soort ‘sponsjes’ maar heb ze nog nooit gebruikt. Ik vind foundation altijd zo op de huid liggen, dit lijkt mij wel een goede om dat tegen te gaan. Ik ben de 23e liker op je bloglovin’ account en volg je op twitter, zie hier mijn tweet;https://twitter.com/missjustpretty/status/405086000084312064
  Ook heb ik je facebookpagina geliked en k volg je op youtube.

 17. Wow deze actie komt als geroepen!
  Mijn neppe beautyblender is bijna stuk en ik moet echt een nieuwe hebben! Een paarse of roze is altijd leuk :)

  Ik heb alles gedaan behalven de twitter en de sidebar!

  Liefs Tessa,

 18. Ik heb meegedaan, wat een leuke actie!! :)

  Ik heb je gelikd op facebook, volg je op twitter, heb me geabonneerd op jouw youtube kanaal, en ik volg je op bloglovin
  Kon alleen niet volgen op Instagram want ik heb helaas geen account daar~!

 19. Leuke winactie! Helaas heb ik zelf niet veel met de beauty blender. En nogmaals, gefeliciteerd!

 20. super leuke actie! ik heb alles gedaan behalve zelf iets schrijven. nu hopen dat ik win…

 21. ik doe mee!
  alles gedaan of al eens eerder, ook extra kansen
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  twitter en instagram; zowiezo_
  youtube; thisisjustzoe

 22. van harte gefeliciteerd met je 3 gebeurtenissen.
  dit heb ik gedaan om mee te doen:
  Ik volg je op bloglovin’ en heb de actie geliked
  ik volg je op twitter en heb getweet
  ik volg je ook op facebook, instagram en youtube
  een site/bog heb ik niet dus dat heb ik niet gedaan
  XXX Jorine

 23. Ik doe mee!
  alles gedaan of al eens eerder
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  twitter en instagram; zowiezo_
  youtube; thisisjustzoe

 24. Ik volg al op Bloglovin en heb dit artikel geliked, en ik heb ook je FB geliked.=) Die blenders lijken me zo fijn om te gebruiken!

 25. Leuk! Ik doe graag mee! Ik volg je via bloglovin (+liked), facebook, youtube, instagram en twitter (en heb getweet). x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//