Ebay Tip: Dotting Tools (& Andere Nailart Goodies).

Ola lieve lezers!

Even snel een korte post/tip online over waar ik laatst voor best wel erg cheap een mooie stevige set dottingtools gescoord heb. Ik had al een stuk of 4 andere maar om 1 of andere reden ben ik die kwijtgeraakt en tja, als nagellak addict en nailart lover kan ik niet zonder een paar mooie echte dottingtools. Ik ging op ebay rondsnuffelen en al snel kwam ik uit bij 1 van mijn favoriete verkopers: art-la-lic.

DSC_3557 copy Deze verkoper verkoopt btw niet alleen dottingtools maar ook veel andere nailart supplies zoals nagelwielen, nail art kwastjes, glitters, sequins en andere mooie goodies. Zelf koop ik altijd shitloads aan nail art glitter en de welbekende nagelwielen om wat lakjes op de swatchen voor mezelf en om nailart op uit te proberen wanneer ik mijn eigen mani nog niet wil verwijderen.

De dottingtool set van 5 stuks heeft me in totaal maar $1,98/€1,50 gekost (verzendkosten waren gratis zoals bij elke aankoop bij deze verkoper). Vergeleken bij Nederlandse nail art webshops is dat echt een koopje! Deze durven ze zelfs voor €2 per dottingtool te verkopen! *afzetters voor zuinige zeeuwen zoals ik* De dottingtools zaten super netjes verpakt en zijn van stevig plastic en dus ook erg handig om snel even schoon te maken na je nailart avonturen.

DSC_3559 copy

Ben je zelf nog op zoek naar een fijne dottingtool set of ben je nieuwsgierig naar andere nail art goodies dan zou ik zeker even in art-li-lac’s ebay shop gaan kijken.

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de Real Techniques Knock Off Brushes winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Ebay Tip: Dotting Tools (& Andere Nailart Goodies).”

  1. Toevallig had ik ook dottingtools besteld op ebay, kwam erachter dat ik ze nog helemaal niet had! nu nog nail-arts uitzoeken om te gaan maken :)

  2. Ik ben ook dol op eBay wat nail art spulletjes betreft! Mijn dotting tool setje kocht ik nadat ik op een nail art feestje was geweest in een nagelsalon. Ik was zo enthousiast dat ik ze meteen uit de webshop van de salon kocht voor 8/9 euro (!). Ik wist toen nog niets van eBay en heb er veel spijt van!

  3. Ik koop ook regelmatig leuke nagelspulletjes bij deze verkoper, bevalt goed en inderdaad spotgoedkoper, zeker in vergelijking met Nederlandse webshops.

  4. Heb gister ook wat spullen bij deze verkoper besteld. Bedankt voor de tip! Hoe lang duurde het voordat je ze binnen had?
    xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//