Catrice 13 Shopping Day At Bluemingdales.

Me likey de nieuwe Catrice lakjes, ondanks de wisselende berichten die ik er over gehoord heb. Mijn aangeschafte potjes zijn allemaal perfect en werken prima. Zo ook deze gorgeous lak die, toen de persberichten over de nieuwe lakjes binnen was, meteen op mijn wishlist kwam te staan. Zelf heb ik deze lak voor de helft van de prijs gescoord tijdens een kortingsactie, maar normaal kost een lakje als deze van 10ml €2,99.

DSC_3322 copy Nu op naar de kleur zelf, het is een redelijk royale blauwpaarse lak die op camera (en in het zonnetje) wat meer blauw over komt dan in real life. De lak zelf heeft geen shimmer maar is een prachtige creamy lak die met 2 laagjes dekt. De droogtijd is normaal en eigenlijk wel gelijk aan andere Catrice lakjes zonder shimmer of glittertjes.

DSC_3327 copyIn mijn ogen is dit een kleur waar je van moet houden. Niet iedereen is altijd even gecharmeerd van donkere blauwpaarsige lakken maar ik vind het wel echt een beauty in mijn stash, die ook nog eens goed geschikt is voor nail art designs zoals watermarble of ombre/gradient nails.

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de Real Techniques Knock Off Brushes winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

23 thoughts on “Catrice 13 Shopping Day At Bluemingdales.”

  1. Wat een super mooie kleur is dit, die zet ik op mijn Kruidvat-boodschappenlijstje ;-)

  2. Als dat je echte nagels zijn, heb je ten eerste prachtige nagels! Mooie kleurtje heb je op, ik baal dat ik met mijn werk eigenlijk nooit nagellak kan dragen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//