Clinique High Impact Mascara.

Ik denk dat ik wel kan zeggen dat ik kieskeurig ben qua mascara’s en dat ik niet zomaar enthousiast te maken ben voor elke mascara. Toch ben ik pretty hysterical over deze van Clinique, terwijl het een sample is! Ik kan me niet meer herinneren of deze ooit in een glossybox of bij iets anders zat, maar ik ben blij dat ik ‘m heb kunnen proberen want het is op dit moment mijn favoriete *duurdere* mascara. Soms is het goed om eens wat meer high end te proberen als je vaak juweeltjes vind in budgetmerken, zo vernieuw je je referentiekader weer eens wanneer je een ander merk uittest.

DSC_2629 copyDeze Clinique mascara is dan wel een sample maar een fullsize product (met een prijs van rond de €21) maak ik zelf nooit helemaal op in de 3 maanden die je hebt voordat een mascara een beetje funky wordt. Ik geloof dat ik dit sample mascara’tje nu 2 maanden gebruik en hij is nog lang niet op en dat terwijl er maar 3,5ml product in zit. De kleur van de mascara is 01 Black, ik geloof dat er ook een waterproof versie van deze Clinique mascara te krijgen is, maar zelf gebruik ik nooit waterproof producten.

De mascara heeft een mooie diepe zwarte tint en separeerd ontzettend mooi. Deze mascara geeft mij een super girly en natuurlijk resultaat, net alsof je bijna geen mascara draagt en een draagbare look wilt. Het borsteltje zelf ziet er normaal uit, niet super extreem of opvallend maar gewoon fijn in gebruik. Mijn eigen wimpers zijn van zichzelf licht en fijn, deze mascara geeft daardoor een mooi resultaat.

EOTD 25februari(in de look hierboven heb ik o.a. de Clinique mascara gebruikt, evenals op de nieuwe profiel/blog foto rechtsboven in de pagina :3)

Ik kan niets negatiefs aan deze mascara ontdekken, behalve de redelijk hoge prijs wanneer je een fullsize mascara koopt.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

20 thoughts on “Clinique High Impact Mascara.”

  1. Dit is ook een van mijn favoriete mascara’s, maar de prijs houd me ook tegen om ém het hele jaar door te kopen dus ik wissel af met goedkopere ;-)
    mooi resultaat geeft hij bij jou!

  2. Dit is dus ook mijn super lievelings mascara! Hij is super fijn en het heeft nog een andere betekenis voor ma in verband met mijn oma! Alleen is hij wel ietsjes duur das wbast jammer xxx

  3. Deze zat inderdaad in een glossybox. Ik vind deze ook super fijn. Loopt bijna niet uit na wat spatjes regen en is toch heel makkelijk te verwijderen in de avond zonder te boenen. Ik heb de fullsize gekocht :)

  4. Mooi resultaat, maar voor iets wat ik elke drie maanden weer opnieuw moet kopen vind ik het echt te duur!

  5. De prijs doet vaak de das om, maar als hij echt zo goed is, waarom niet! Dat had ik ook met een Chanel mascara, verdomd goed, klonterde wel soms, maar goddamn.. schrok mij een hoedje van het kaartje. :’)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//