China Glaze Texture Polish: Toe-Tally Textured.

Het vierde van de in total 6 lakjes uit de Texture collective is deze knaloranje met de naam Toe-Tally Textured. Koninginnedag zal dan wel even niet meer komen, maar voor Koningsdag is deze lak natuurlijk ook gewoon ideaal. Ik heb de lak zelf op ebay gescoord en heb dus al eerder 3 andere lakjes gereviewd. Klik HIER, HIER en HIER voor die reviews en foto’s!

DSC_3423 copy DSC_3424 copy Ook deze sandy achtige lak is semi matte en dekt perfect met 2 laagjes. De felle oranje kleur is echt amazing en perfect voor de zomer (als het weer ook nog eens even wat zomerser zou worden zou dat fijn zijn, danku vriendelijk, wolkjes). Een topcoat gebruik ik zelf niet over deze texture lakken omdat ze van zichzelf al erg goed, lang en netjes blijven zitten en ik anders de semi matte finish verlies.

DSC_3449 copy

*swatch is in direct daglicht geschoten :3*

Al met al, weer een prachtig lakje uit de Texture collectie!

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de Real Techniques Knock Off Brushes winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

24 thoughts on “China Glaze Texture Polish: Toe-Tally Textured.”

 1. Ik vind ze ook echt super.
  Zelf heb ik ook 3 texture lakken van china glaze.
  In eerste instantie wist ik niet wat ik ervan moest verwachten. Maar ik ben verkocht.
  Mogelijk heb je de swatches gezien op mijn blog.

 2. Ik vond het vooral leuk om de lakjes bij een ander te zien, maar dit is de allereerste texture lak die ik wil zien te veroveren. Love het sinaasappel effect. AWESOME!

 3. Wat een mooi effect en geweldige kleur! Binnenkort ga ik me ook eens aan een nagellak met ‘sandy’ finish wagen die ligt nog op me te wachten en is tijdens de vakantie gelukkig aangekomen.

 4. Had zelf niet zo snel dit kleurtje gekozen in eerste instantie, maar vind ‘m leuk! En wat heb je mooie nagels, volg je ook met plezier op instagram!

 5. prachtig en deze is zeker heel mooi als de zon schijnt en het lekker warm is en we aan het stand liggen met een lekker kleurtje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//