Catrice 14 Purple Reign.

Prince en zijn Purple Rain film en muziek zijn voor mij nogsteeds toppers die ik graag kijk en beluister *zelfs heel oldscool op LP’s e.d.* Toch schrijf je de naam van dit Catrice lakjes iets anders dan normaal, maar de kleur wordt er niet minder mooi van!

DSC_3310 copy DSC_3312 copy Purple Reign is zoals de naam al doet vermoeden een paarse lak. Echt een simpele basic lak is het niet want in de mooie creamy medium paarse tint zitten een hele hoop fijne blauwe glittertjes en shimmertjes. Zelf vind ik de shimmer niet zo erg opvallend op de nagels aangebracht maar toch als je goed kijkt in het zonlicht zie je ze wel. De lak dekt met 2 laagjes en heeft een normale droogtijd.

DSC_3315 copy

Zelf vind ik deze lak het mooist met nog een glossy topcoat er overheen, dit zorgt er ook voor dat de lak langer goed en ongechipped blijft. Een lakje als deze van 10ml kost op dit moment €2,99 (je weet maar nooit wanneer de prijzen weer omhoog gaan en de kwaliteit naar beneden). Op zich vind ik de kwaliteit van dit lakje prima, ik heb er niets aan op te merken. Maar ik heb al heel wat andere negatieve verhalen gehoord over de vernieuwde Catrice lakjes waar ik zelf nog geen problemen mee heb gehad. Toch raad ik dit lakje aan, mijn potje was perfect dus waarschijnlijk de jouwe ook!

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de Real Techniques Knock Off Brushes winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

21 thoughts on “Catrice 14 Purple Reign.”

  1. De glittertjes maken het lakje af! Zelf heb ik tijdens het Kruidvat Nagelfestival een nieuw Catrice lakje geprobeerd (Shopping Day At Bluemingdales). De kleur vind ik mooi maar het kwastje heb ik zelf maar even bijgeknipt haha.

  2. Mooie kleur! Hij lijkt hier alleen meer blauw dan paars :p ik vind de glitters erin wel mooi.

  3. Jij hebt echt supermooie nagels :) Mag ik 1 verzoekje doen? Zou je ook wat vaker outfits of the day en producten reviews willen schrijven? Of bijv. de ”mijn top 5 mascara’s”. Of: ”mijn budget toppers”. Dat soort dingen zouden heel gaaf zijn :) Verder super leuke blog hoor! Je ziet eruit als een hele lieve meid :)

    1. Je kunt bij de categoriën kijken naar andere artikelen :3 heb al veel favoriete product artikelen en reviews geschreven ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//