Catrice Treasure Trove – Blush & Highlighter.

Okay, mag ik even uw aandacht: Ik ben VERLIEFD op deze nieuwe gorgeous collectie van Catrice. Oh my sweet Lord save my soul want serieus deze blush en highlighter swatchen gaf me een make-upgasm for life. Benieuwd naar nog meer enthousiasme, adoratie, swatches en een full face pic, lees dan snel verder ;)

DSC_0643

DSC_0645Eerst de blush; Caviar And Champagne. Oeffff, die doet me heel erg denken aan Rose Gold van Sleek, welke ook echt drop dead gorgeous is. Ik ben sowieso een peachy blush fan, gooi er wat gouden shimmer in en ik ben hooked. De pigmentatie is AMAZING! Ik had in eerste instantie veel te veel product op mijn kwast en ik was nog niet eens lekker swirling los gegaan in de pan, a very little goes an even longer way dus! Ook blend hij lekker snel en makkelijk in de huid. Pure make-up porn in een blush als je het mij vraagt. De blush bevat 9.18gram, waar je echt forever mee doet en kostte me 4,59 euro.

DSC_0647

De highlighter, of zoals Catrice het noemt: de Golden Powder in de kleur Golden Grace, is een gorgeous champagne gouden highlighter met fijne shimmer en oh my sweet doodles, die pigmentatie is ook al zo awesome. Ik vind de tint makkelijk te gebruiken bij welke look dan ook, want deze highlighter heeft de gave bij koele en warme looks te passen. Ik ben echt gek op deze highlighter, toen ik het op mijn jukbeenderen aanbracht slaakte ik serieus een semi hard gilletje :’) Hij komt wel erg dicht in de buurt om mijn favoriete highlighter uit de Essence metal glam LE van zijn 1e plaats af te stoten. Het voordeel aan deze blush is dat hij erg subtiel aan te brengen is, maar ook super snel een heavy gorgeous glow kan geven. Je doet echt geen moeite om snel en makkelijk met deze highlighter te werken. De highlighter kostte me ook 4,59 euro en bevat net als de blush 9.18gram.

DSC_0674 copy small

Op bovenstaande foto heb ik beide producten lichtjes aangebracht. LOOK AT THAT GLOW! Ik kan niet anders zeggen dan dat ik echt verliefd ben. Nieuwe favorieten for sure hierzo in huize femketje.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “Catrice Treasure Trove – Blush & Highlighter.”

  1. Oeeh, dit is voor het eerst in tijden dat de limited edition producten me weer aanspreken! Ik ben jaloers dat jij altijd de collecties te pakken krijgt, ik grijp vrijwel altijd naast…

  2. Wat een geweldige pigmentatie! Fijn dat je deze pareltjes hebt gedeeld, ik ga er van de week voor op jacht!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//