Catrice Mono’s 200 & 210.

Jammer genoeg zijn ook deze twee mono’s uit het vaste assoritment gegooit maar kun je ze misschien nog wel voor maar een klein prijsje van €1 per stuk (of soms zelfs minder!) uit de uitverkoopbakken vissen.

 
De verpakkingen vind ik fijn en herkenbaar voor catrice producten. Ook blenden beide kleuren fijn in elkaar omdat de oogschaduws best zacht zijn. Ze zijn zo zacht dat ze erg snel brokkelen, pas dus op voor fall-out! Beide oogschaduws bevatten 2 gram product en zijn mits je er met schone kwasten e.d. in gaat, maar liefst 2 jaar goed houdbaar!
200, It’s A Boy heeft een mooie grijsachtige blauwe kleur met wat grovere glitters (geen spray on trouwens!) die een shimmery en bijna metallic finish geeft. De pigmentatie is best goed, niet super en overwhelmingly goed maar de kleur is wel makkelijk en snel op te bouwen.
210, The Queen Is Amused, is een prachtige paars blauwe tint die een hoop fijne zilverkleurige shimmer bevat die ook door de gehele oogschaduw zit gemengd. De kleur zelf is matte maar door de fijne glittertjes/shimmers geeft het de oogschaduw wel een erg mooie en aparte finish.
Beide kleuren zijn super mooi in combinatie met elkaar maar natuurlijk ook erg mooi individueel gezien!
x femketje

PS: Vergeet je niet mee te doen met de winactie? Je kunt een set van 12 oorbellen winnen! 

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Catrice Mono’s 200 & 210.”

  1. Wat een mooie kleurtjes! :)
    Leuke blog heb je , ik volg je :D

    Liefs' Armani xx

  2. 210 heb ik ook! Een van mijn favoriete oogschaduws. Die andere is ook heel mooi =)

  3. Wat een mooie kleuren, die donker 'the Queen is Amused' heb ik ook nog uit de kortingsbak weten te vissen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//