Catrice Big City Life: The London Collection.

Een kleine week geleden kocht in dan eindelijk alle vier de lakjes en palettes van deze nieuwe Catrice LE. Ik was al eerder een aantal keer naar de Kruidvat gerend maar steeds was de nieuwe LE nog niet in de schappen. In dit artikel review ik als eerste het London palette en het London lakje (ik zal btw ook steeds per stad het palette en het lakje reviewen, gewoon als leuke setjes ^^ ).

Het palette kost normaal €6,99 maar aangezien er een mooie 35% kortingsactie gaande was toen ik de palettes etc. kocht, heeft dit palette me maar €4,54 gekost!
In totaal zitten er twee blushes en 6 oogschaduws in het palette, een zwart oogpotloodje en een dubbelzijdige applicator. Het palette zelf vond ik 1 van de mooiste qua het design van het doosje zelf met o.a. London Eye en de Big ben op geprint.

Elke blush en oogschaduw heeft ook zijn eigen naam en over het algemeen ben ik best tevreden over dit palette. De pigmentatie had wel ietsjes beter gekunt bij sommige tinten maar afgezien van dat is het zeker niet slecht gepigmenteerd en passen de kleuren mooi bij elkaar. Daarnaast zijn de oogschaduws en blushes erg zacht en brokkelen ze best snel, pas dus op voor fall out!

(ooglook met de kleuren Hide Park, Big Ben en Picadilly Circus)

Mijn favoriete blush tint is London Eye en de oogschaduws City Hall, Big Ben en Globe Theatre zijn mijn favoriete oogkleuren uit het palette.
Het oogpotloodje is klein maar fijn en erg goed gepigmenteerd. De applicator heb ik eigenlijk nog niet gebruikt en denk ook niet dat ik dit ga doen. Ik pak liever en sneller mijn eigen kwastenset die erg zacht is voor mijn ogen.
En dan nu over het bijbehorende gele London lakje. Het is vergeleken bij de andere lakjes uit deze LE de enige die een lichte shimmer bevat en daarom trok deze lak ook als eerste echt mijn aandacht toen ik bij het schap stond. De lak dekt redelijk goed, met 2 a 3 laagjes zit je gebakken!
Het lakje kost normaal €2,49 en bevat 10ml lak.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Catrice Big City Life: The London Collection.”

  1. Ik vind Londen niet zo mooi in vergelijking met de rest. Maar je hebt er een mooie look met gemaakt ^^x

  2. London sprak mij ook het minste aan, het zijn gewoon niet echt mijn kleurtjes. Je hebt er wel een mooie look mee weten te maken! :D

  3. Ik heb het lakje ook, en van Berlin de make-up palette. Ik heb toevallig vandaag dit lakje gebruikt voor een nailart.

  4. Mooie look. Dat is de enige nagellak die ik niet heb van de collectie. Geel staat me niet zo. Maar toch vind ik het een mooie kleur geel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//