Catrice – Luxury Vintage Polishes.

DSC_0073 (2)Het is al FOREVER geleden dat ik echt een review schreef. De reden hiervoor was gewoon a lack of inspiration eerlijk gezegd. Ik had er gewoon even geen puf meer voor en geen zin in naast mijn 6daagse werkweken. Maar toen ik een tijdje terug deze 8 lakken scoorde begon het wel weer heel erg te kriebelen om weer te swatchen en de hele rambam :3

Vandaag dus 8x Catrice Luxury Vintage lakken in de review – 8 retro kleurtjes met kekke namen en allemaal een semi matte/satin finish, me likey!

DSC_0052 (2)De eerste is 01 Shabby Cadilac, een grijzige dusty paarse lak. Dekt met 2 dunne laagjes en droogt super snel!

DSC_0054 (2)Het 2e lakje vind ik wel erg cute en girly, 02 Crush On MATT is een barbie roze kleurtje. Ook deze dekt lekker snel met 2 laagjes.

DSC_0060 (2)Okay, deze is lekker zomers maar zeker nog goed te dragen in de herfst. 03 Little Lady Baltimore is een peachy koraal tint en dekt ook met maar 2 dunne laagjes. Me likey!

DSC_0062 (2)

04 Minty Memories is zoals de naam al doet vermoeden een mintkleurig lakje. Ook weer vlot dekkend (wat ik niet zo vaak zie in mintkleurige lakjes) met 2 laagjes.

DSC_0064 (2)

Ik moet bekennen dat deze lak toch ook wel erg geliefd is in huize femketje. 05 Get Boho In Soho is een wittige parelmoer achtige lak, ook weer rete snel dekkend met 2 laagjes en lakt vrijwel streeploos en perfect. Wel vind ik de lak mooier met een glossy topcoat, dan is het echt een royale classy witte tint met die lichte parelmoer shimmer!

DSC_0066 (2)Op naar een kleurtje perfect voor het vroege najaar: 06 Polaroid Promises. Een lichtbruinige melkchocolade kleurtje met een paarsige mauve ondertoon. Erg pretty en makkelijk te combineren. En ook voor deze lak geld dat hij met 2 dunne laagjes dekkend te krijgen is.

DSC_0068 (2)07 Retro Love is perfect voor het najaar en zeker ook voor de donkere winterdagen! I love this one :D Super gorgeous bugundy paars met een lichtere paarse glow. Dekkend in 1 laag!

DSC_0070 (2)Met de laatste lak heb ik een haat-liefde verhouding. De liefde bij 08 Because I’m Shabby komt voort door de kleur (peachy oranje) en de snelle dekking van 2 laagjes. Maar de haat komt doordat deze lak stained als een motherfucker. Zelfs met mijn standaard 2 lagen basecoat heeft deze lak mijn nagels verkleurd als een malle… NOT COOL! Toen ik de lak er na 3 dagen afhaalde waren mijn nagels zo geel als een kanarie, not kidding >.<

Afgezien van die laatste lak vind ik het wel een geslaagde nagellak collectie welke je terug vind in de extra grote schappen. De lakjes kosten wel wat meer dan de gewoonlijke 3 euro, maar met een prijsje van 3,59 euro vind ik ze nog pretty betaalbaar voor 10ml lak. Wel moet je echt van een satin/semi matte finish houden, zo niet kun je er altijd met een mooie glossy topcoat overheen zoals ik bijvoorbeeld bij de parelmoer witte lak standaard doe.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Catrice – Luxury Vintage Polishes.”

  1. “stained als een motherfucker” – ik ging echt stuk om deze uitspraak hahahaha

  2. Oh wow, ik vind het zeker wat hebben, vooral Shabby Cadilac en de chique kleur genaamd Retro Love! Inderdaad, mooi prijsje, niet te gek en toch leuke hebbedingetjes! Die peach kleur vind ik wel AMAZING, jammer van de yellow nails, dat is niet tof. :’)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//