Catrice Kaviar Gauche – Polishes.

Jammer genoeg viel het palette van deze collectie ontzettend tegen. Maar de lakjes maken het wel weer een beetje goed. Lees snel verder als je benieuwd bent naar swatches en een dead-honest review ;)

DSC_0004 (2) copy

DSC_0008 (2) copyDe eerste lak va de 4 is 01 Butterfly Kiss. Een lieflijk zacht roze sheer lakje, perfect om je eigen nagels een pretty natuurlijke boost te geven. Op de swatch hierboven heb ik 3 laagjes aangebracht. En voordat ik weer een shitload aan vragen krijg: JA.. dit zijn mijn eigen natural nails. De lak is dus niet echt dekkend te krijgen, maar het geeft gewoon een mooi maar simpel resultaat. Ik vond wel dat de lak wat streperig lakte, maar dat kan goed verholpen worden met een laag topcoat als de lak zelf nog niet helemaal droog is.

DSC_0010 (2) copy02 Honey Blossom is een iets meer zalmroze sheer lakje, ook perfect voor een nude en natuurlijk resultaat. Deze lak was wat meer creamy en minder streperig. De swatch hierboven heeft 2 laagjes. Het geeft een melk achtig effect waar ik wel op z’n tijd van hou (tussen de extreme glitters en kleuren mani’s door).

DSC_0011 (2) copyEen wat meer dekkende lak is 03 Love Me Tender. Een licht lila kleurtje, vrij creamy maar heeft toch wel echt 2 a 3 laagjes nodig voor een dekkend effect. Mooi, niet streperig maar ietsjes meer dekking was fijn geweest.

DSC_0013 (2) copyBij deze laatste swatch foto ben ik randomly vergeten de naam in de foto te verwerken maar ach, shit happens :’) 04 Cool Wonder is een paarsige taupe tint, ook vrij nude maar wat donkerder. Ik hou hier wel van! Op de swatch foto heb ik 2 laagjes aangebracht. Ook deze lak is vrij creamy en de meest dekkende van de 4 uit deze collectie.

De potjes zijn lekker simpel maar het versierende design waaraan je de hele Kaviar Gauche collectie aan herkent is zooooo pretty! De kwastjes waren okay, niet crappy gesneden zoals we al eerder met Catrice hebben meegemaakt. De lakjes kosten 2,99 per stuk en bevatten 10ml per potje. Echte aanraders vind ik ze allemaal wel, wil je wat meer sheer en natuurlijk dan zit je goed met de eerste 2 lakken, wat meer dekking en kleur dan zijn de 3e en 4e lak perfect.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “Catrice Kaviar Gauche – Polishes.”

  1. Hmmm tja, op zich vind ik ze best mooi! Alleen die dekking is wel jammer. Is inderdaad op zijn tijd wel mooi! Laatste twee vind ik het mooiste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//