Catrice Kaviar Gauche – Palette.

Mijn hart maakte een sprongetje toen het vorige week zaterdag deze LE in het Catrice schap zag staan. De Kaviar Gauche for Catrice collectie is GORGEOUS! Vandaag review ik sinds hele lange tijd weer eens een product waarvan ik het waard vind een heldere post over te schrijven. Benieuwd of ik dit palette aanraad, lees snel verder!

DSC_0006 copy

DSC_0002 copyOkay, het eerste aspect waarbij Catrice dikke pluspunten scoort is de awesome prachtige verpakking en het design daar van. Het palette sluit precies zoals palettes die we al eerder in LE’s voorbij hebben zien komen (die ene collectie met palettes geinspireerd op steden, hele tijd geleden maar ik heb ze wel alemaal als true make-up horder) met een magneetje. Het design is prachtig, wit met gouden floral details. Ook binnen in het doosje op het deksel staan prachtige bloemversieringen. Subtiel maar werkelijk gorgeous like a boss!

Het palette bevat 6 oogschaduw kleurtjes, een bronzer, highlighter, dubbel ended kwastje en een wit oogpotloodje. Eigenlijk moet ik bekennen dat dit een packaging koop was. Ik ben teleurgesteld in de pigmentatie van de oogschaduws en highlighter. De enige waar ik wel perfect en snel mee aan de slag kon was de bronzing powder die in het palette zit. Deze is licht genoeg voor de bleekste huidjes onder ons. De pigmentatie en structuur van de oogschaduws vind ik zelf vrij akelig, erg poederig en kalk achtig als krijt. De kleuren zijn echt mooi in de pans, maar amper terug te zien op de huid. ZO JAMMER!! Zelfs met de donkerste tint heb ik echt moeten werken like a mofo om een beetje goed kleur terug te zien in de crease. Jammer maar helaas, hij had zo perfect kunnen zijn!

DSC_0014 copy DSC_0043 copy smallHierboven de look die ik met o.a. het palette heb gemaakt. (En met mijn gorgeous nieuwe NikonD5200 :D yeaaah!) Ik heb de oogschaduws aan de rechterkant van het palette gebruik, de bronzer en highlighter. Anyone die de koraalkleur goed terugziet? Nee, dat dacht ik ook… En dit waren nog wel meerdere laagjes over elkaar heen gepat, op een gegeven moment gaf ik maar gewoon op en door de crease in met de donkerste tint, ook deze heeft 3 laagjes people! >.< Het enige wat wel goed werkte was dus de bronzer maar ook zeker het witte oogpotloodje, die is super fijn!

Zucht… jammer de bammer, dit palette heeft me maar liefst 7,99 euro gekost maar ik raad hem om de kwaliteit van de producten niet aan (los van het witte oogpotloodje, die red het nog een beetje voor me). Het is een gorgeous palette aan de buitenkant, maar qua gebruik crappy en niet bepaald kwalitatief goed te noemen naar mijn eerlijke mening.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “Catrice Kaviar Gauche – Palette.”

  1. Ik heb echt staan kwijlen op die collectie joh, schitterend de kleuren in de palette. Ze komen heel natuurlijk over, jammer dat de pigmentatie om te huilen is, maar hey.. hallo nude looks!

  2. Ik heb echt staal kwijlen voor de collectie, maart ik ben erg blij dat ik het allemaal heb laten liggen. Super zonde en niet verwacht van Catrice!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//