Catrice Kaviar Gauche – Blurring Powder Pearls.

Het laatste item wat ik uit de prachtige Catrice Kaviar Gauche collectie scoorde was dit kleine potje met rete pretty pareltjes in welke als poeder voor het gezicht dienen. Benieuwd wat ik er als make-up junky van vind en of ik ‘m aanraad, lees dan snel verder!

DSC_0008

DSC_0010Dit is wat Catrice er zelf over zegt:

“De prachtige poederparels in licht nude en pastel tinten zijn niet alleen mooi om te zien, maar hebben  ook  een beauty missie. Breng ze aan met een grote kwast en je teint wordt mooi egaal. De lichtreflecterende pigmenten zorgen voor een mooie teint met een heldere gloed. De verpakking met decoratieve dop is een sieraad voor op de kaptafel.”

Het is dus de bedoeling om deze poeder over je gehele gezicht aan te brengen (zodat je geen foundation meer nodig hebt?) en deze te blenden voor een egaal effect. Zelf had ik verwacht dat het een highlighter of in ieder geval shimmery poeder was om op de jukbeenderen e.d. te gebruiken als highlight, maar ik heb ‘m zelf ook over mijn gehele gezicht gebruikt, en als setting powder voor concealer/foundation.

Als eerste: kudo’s voor de pigmentatie want als highlighter is ‘ie echt THE BOMB! Super fijn poedertje welke makkelijk in de huid blend. Als setting powder vond ik ‘m ook erg mooi, zeker omdat het een natural glowy/dewy finish geeft. Erg pretty maar niet echt iets voor de matte lovers onder ons.

DSC_0011

DSC_0043 copy small

Of hij mijn eigen huid zonder concealer of foundation er onder echt wat blurry maakt en daarmee onzuiverheden en littekentjes minder zichtbaar maakt,.. Daar heb ik mijn bedenkingen bij. Want ja hij heeft een mooie en goede pigmentatie, maar dekkend is ‘ie echt niet. Het is eigenlijk gewoon een mooie highlighter welke je ook als setting powder kunt gebruiken voor een elf achtig glowy effect! (op de foto hierboven heb ik ‘m over het gehele gezicht gebruikt met alleen een beetje concealer als basis.)

De poeder is limited edition dus wees er snel bij. Hij kostte me 4,59 euro. Niet super budget te noemen maar hij is het geld zeker wel waard als je net als ik een highlight lover bent.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “Catrice Kaviar Gauche – Blurring Powder Pearls.”

  1. Wow, een heel mooie poeder. Jouw huid ziet er echt goed uit sinds je klaar bent met die hele antibioticakuur =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//