Catrice Iron Strength Hardening Nail Polish.

Last week I shared the new nailpolishes I bought from catrice, and in today’s video I really wanted to share my thoughts of the new Iron Strength Hardening polishes Let me know what shade is your favourite in the comments down below!
PS: I bought all polishes myself, this is not sponsored in any way.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “Catrice Iron Strength Hardening Nail Polish.”

  1. Ik heb de witte versie al even in gebruik. Ik had niet goed gelezen en heb het als nagelbase gebruikt. Ik heb daarna de gold nagellak van catrice gebruikt en het verbaasde mij hoe goed mijn nagellak bleef zitten. Maar of het nou door deze nagellak kwam of dat de gold lak zo goed is weet ik niet. Maar na een week had ik nog geen chip. Ps niet onbelangrijk het droogt heel snel, heel fijn!

    1. Hoi hoi ik heb de nude tinten van de Hardenberg, weet jij waar je die kan kopen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//