Catrice Enter Wonderland gloss 03 Alice’s Hatter.

Toen ik een tijdje geleden met mijn moeder was wezen winkelen had ik deze mooie oranjekleurige lipgloss gekregen. En wat was ik daar blij mee! Hier in Vlissingen is de gehele collectie al uitverkocht en ik wilde deze gloss nogsteeds erg graag hebben.


De verpakking vind ik wel mooi en cute, met gekleurde vlindertjes op de dop en de rest van de huls ziet er ook netjes uit.

De kleur zelf is echt super mooi oranje die jammer genoeg niet even fel op je lippen overkomt maar eigenlijk toch iets meer sheer is dan gehoopt. Wel bevat deze mooie shimmers die vooral in zonlicht erg duidelijk naar voren komen. De gloss ruikt aardig zoet maar heeft een voor mij redelijk normale smaak en is deze niet erg plakkerig.

 De applicator is sponsachtig en heeft een lichte boog die het aanbrengen van de lipgloss nog simpeler maakt dan dat het al is. Ook brengt deze mooi gelijk aan en voelt hij ook lekker zacht aan.

(Ik heb jammer genoeg geen goede swatchfoto kunnen maken dat ik de gloss zelf op mijn lippen heb, om 1 of andere reden kwam de kleur niet goed over of in ieder geval niet over zoals deze in het echt is, en heb deze daarom ook niet geplaatst.)

De gloss kostte €3,79 en bevat 5ml die zo’n 18 maanden goed houdbaar blijft wat ik toch wel aardig lang vind voor een glossje.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Catrice Enter Wonderland gloss 03 Alice’s Hatter.”

  1. De kleur lijkt mij orangeachtig maar als op je lippen denk ik dat anders kleur.
    Ik heb ook eentje maar geen idee welke nummer. Ik vind het fijne gloss

  2. Ziet er goed uit, maar ik had graag een swatch op je lippen gezien voor een duidelijker beeld qua kleur/dekking etc.

  3. heel mooi kleurtje! heb zelf de rozze van deze collectie. ben over het algemeen geen lipgloss fan, maar deze gloss vind ik wel echt heel fijn!

  4. heel mooi kleurtje! heb zelf de roze van deze collectie. ik ben niet echt een lipgloss fan, maar deze gloss vind ik juist heel fijn :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//