Essence My Skin Moisturizing Cream Gel.

Een tijdje geleden alweer was deze skin care lijn net uit en tot mijn verbazing werd deze ook bij mij in de buurt verkocht voor maar €1,99 per potje dagcreme. Ik nam toen deze en nog een andere creme mee om eens uit te testen en te zien wat ik er nu echt van vond. Ik heb deze creme nu 2,5 maanden getest en ik kan alvast vertellen dat ik er erg tevreden over ben, zeker gezien de prijs!

(matching nagels XD)

De creme zit in een mooie maar kleurrijke verpakking, een stevig doosje met daarin het potje creme. Voor gebruik zat er ook nog een zilverkleurig folietje over de creme om deze zo lang mogelijk goed te houden tot het gebruik. In elk potje zit 50ml en dit gaat na de eerste keer openen zo’n 6 maanden mee.


De creme heeft een licht groene, mintige kleur en ruikt heerlijk fris en fruitig door de komkommer en limoen die er in verwerkt zit. Ook geeft de creme een mooie glowy finish aan je huid en maakt deze je huid ook lekker zacht na gebruik. De creme trekt snel in en je hebt niet erg veel nodig per keer omdat de creme (of gel eigenlijk) redelijk dun is. Dit heeft wel weer als voordeel dat het je huid lekker verfrist en deze dus ook handig mee te nemen is op vakantie waar je soms wel eens wat verfrissing kunt gebruiken.


Deze creme is te koop bij de ietwat grotere Kruidvat filialen en is geschikt voor alle huidtypes.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Essence My Skin Moisturizing Cream Gel.”

  1. Ik heb een te oude huid voor deze creme, maar heb wel de reinigingsgel en die spreekt me erg aan vanwege de geur. Duidelijke review!

  2. Ik heb de paarse versie en eerdaags komt er ook een review van mij online over deze dagcrème en nog andere producten van de My Skin lijn. Ik vind het heerlijk, trekt ook lekker snel in ;).

  3. @Nina volgens mij zit aan moisturizers geen leeftijd verbonden! het is niet zo dat deze alleen maar voor de tiener huid is ofzo, dan zou deze voor mij ook niet meer werken XD

  4. Deze lijkt me inderdaad wel lekker. Jammer genoeg heb ik net een dagcreme gekocht, een van de hema. anders had ik hier wel even naar gekeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//