Catrice Crushed Crystals – 04 Oyster & Champagne.

Deze nieuwe soort lakjes van Catrice die nu in het vaste assortiment te vinden zijn, zijn de Crushed Crystals lakjes. Vandaag review ik de eerste lak die eigenlijk te mooi is om waar te zijn: 04 Oyster & Champagne.

DSC_6174

In het flesje ziet de lak er echt stunning uit en hoopte stiekem dat de lak met 2 laagjes wel perfect zou zitten. Jammer genoeg had ik 3 a 4 laagjes nodig om de lak dekkend te krijgen. Op de swatchfoto zie je zelfs nog een beetje mijn natuurlijke tips er door heen schijnen, en dat met 3 laagjes >.<

De lak is werkelijk gorgeous met de prachtige roze, zilveren en goudachtige glitters en shimmers, maar zoek je een liquid sand lakje wat snel dekt dan zou ik deze overslaan. Door de vele laagjes duurt het ook lang voordat de lak helemaal droog en uitgehard is. Dus wil je deze beauty toch dekkend gelakt hebben dan zou ik er een avondje voor vrij nemen onder het genot van een film en een cola’tje.

DSC_6172

Wel is de prijs van deze nagellak lijn wat duurder dan we gewent zijn van Catrice. Per potje van 10ml betaal je nu 3,39.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

22 thoughts on “Catrice Crushed Crystals – 04 Oyster & Champagne.”

  1. Wat een prachtig lakje maar erg jammer dat het zoveel laagjes nodig heeft en daardoor lang de tijd nodig heeft om te drogen.

  2. Ik heb de lichtroze en grijze versie, en wauw, ik ben er echt helemaal gek op! Ik heb toevallig net gisteren een review online gezet, en de roze lak heeft echt een prachtige gouden glans over zich heen, de grijze lak is ietsje stoerder, het zijn echte toppertjes! <3

  3. Dit pareltje heb ik ook :-) Ik vind de combi van glitters/shimmers echt gorgeous! De dekking vind ik ook niet zo super…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//