Catrice Cruise Couture Eyeshadow Palette.

Al eerder reviewde ik de drie lakjes die ik van deze collectie had meegenomen (er waren er in totaal 5 trouwens). Klik HIER voor dat review. Maar vandaag is het de beurt aan het oogschaduw palette.

Als eerste de verpakking; OMG zo cute! Ik ben er echt gek op en vind het navy thema super. Ook de kleuren van de verpakking die ombre over lopen komen overeen met de kleuren die in het palette zitten.

Dan de kleuren zelf. Er zitten in totaal 5 kleuren in: 4 kleinere oogschaduws van 1,5 gram per stuk en een grotere oogschaduw van 2,5 gram in een shimmery creme witte kleur. Perfect als highlighter! De kleinere tinten zijn een shimmery lichtblauwe kleur; een matte donkerblauwe tint; een licht metallic achtige donkerroze tint en een licht shimmery oranje kleur.

De pigmentatie en structuur van de oogschaduws vind ik fijn en gewoon goed wat we wel van Catrice kunnen verwachten. De kleuren kunnen ietsjes zacht zijn en daardoor een beetje brokkelig maar als je wat zachter met je kwasten in de kleuren gaat valt dit erg mee.Ook zat er nog een extra applicator in het palete met aan de ene kant een sponsapplicator en de andere kant een gewoon zacht kwastje. Deze gebruik ik zelf nooit maar het is wel erg handig om mee te nemen als je bijvoorbeeld op vakantie gaat!

Het palette is een LE, wees er dus snel bij als je hem nog wilt scoren. Hier lag deze LE erg laat in de schappen dus is het hier nog wel te krijgen, dit is jammer genoeg niet overal zo geweest! Het palette kosste me €4,99 wat een schappelijk prijsje is voor 5 mooie kleuren.

x femketje

Pssst! Doe jij al mee met de winactie? Je maakt kans op 15 nagelstickervelletjes en 4 zomerse H&M lakjes!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Catrice Cruise Couture Eyeshadow Palette.”

  1. Ik heb dit palletje ook maar toch wel klein beetje spijt dat ik hem heb gekocht. Misschien doe ik hem binnenkort wil in de blogsale, heb hem nog nooit gebruikt vanwege de kleuren. Deze zijn gewoon niet altijd even draagbaar! De kwaliteit is wel erg goed trouwens!
    Liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//