WINACTIE; Win 5×3 nagelstickervelletjes + 4 H&M Lakjes! (GESLOTEN/CLOSED)

Ola lieve lezers!

Gisteren konden jullie al de review over de MAX nagelstickertjes lezen en aangezien ik daar zo tevreden over was leek het me leuk om 5 verschillende setjes + een aantal vrolijke H&M lakjes weg te geven in een winactie. Het is 1 prijs voor 1 winnaar!

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs?
– Volg femketje via Bloglovin en like het artikel.
– Laat een comment achter met een een geldig emailadres en vermeld daarin ook welke (extra) stappen je gedaan hebt met de bijbehorende links. Op die manier weet ik hoeveel kans iedereen maakt ;) Doe je dit niet dan kan ik je deelname niet meerekenen!

Extra winkansen;
– Like femketje.nl op Facebook.
– Abonneer je op mijn Youtube kanaal.
– Volg mij op twitter en tweet het volgende bericht
“RT en Volg @femketje om kans te maken op een berg nagelstickers en 4 H&M lakjes! Voor alle info: http://tinyurl.com/6tsdtrq

De winactie loopt vanaf vandaag 1 juli tot en met 22 juli. Jullie hebben dus een ruime tijd om mee te doen! In de week na 22 juli zal ik de winnaar uitkiezen via random.org en daarna contacteren via email (of twitter als de email niet correct is ingevuld). Let dus op dat je een geldig emailadres invuld. Als ik de winnaar gecontacteerd heb zal ik dit op twitter laten weten.

Have fun and enjoy!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

28 thoughts on “WINACTIE; Win 5×3 nagelstickervelletjes + 4 H&M Lakjes! (GESLOTEN/CLOSED)”

 1. Ik doe mee, heb alles gedaan en ook de extra winkansen. Het liken kon nog niet want staat nog niet op bloglovin. maar doe dat zo meteen

 2. heey, Super leuke winactie! ik doe zeker mee!
  ik heb geen bloglovin, dus ik kan je ook niet volgen”sorry ik hoop dat je het niet erg vind”
  voor de rest heb ik wel alles gedaan bij ”extra winkansen”

  x Oumaima… x

 3. Wat een leuke winactie! Ik volgde je al met Bloglovin’ en ik heb het artikel geliked ♥ Verder volgde ik je ook al via Youtube.
  Liefs, Charile

 4. Oeps, vergeten iets te zeggen:
  Onze action heeft ook heel weinig make-up producten, jammer he? De mascara wel maar helaas niet de palletjes waar jij in een filmpje over vertelde ;( De nagelstickers helaas dus ook niet

 5. Oh ik snap wat je bedoeld, zo irritant dat niet elke H&M een beauty afdeling heeft. Hier was dat ook nooit zo maar sinds kort is de H&M verbouwd en uitgebreid en verkopen ze een aantal beauty producten. Nog lang niet alles maar er is een begin :D

 6. Ik doe mee en volg je al een tijdje op Bloglovin. Heb dit bericht geliked, maar daar kan ik geen bewijs van laten zien!

 7. Leuke winactiee!♥ ik doe graag mee!
  Ik volg je via blogvolgin
  heb getweet (afgeschermde twitter)
  volg je op youtube (xDaphne14)

 8. Ik doe mee (: ik volg je op bloglovin, heb het bericht geliket en ik volg je youtube-kanaal

 9. oeee, leuke winactie, ik doe mee! Ik volg je op bloglovin’ en heb geliked. :)

 10. Leuke winactie! Ik volgde je al via Bloglovin’ en heb dit bericht geliked. Daarnaast heb ik de pagina op Facebook geliked en ik volg je nu via Twitter en heb je geretweet (@WendydeJong)!

 11. Wat een super leuke winactie, ik doe mee!

  -ik volg je op bloglovin
  -ik heb dit bericht op bloglovin geliked
  -ik heb je op facebook geliked
  -ik heb op je geabboneerd op youtube
  -ik volg je op twitter
  -ik heb het bericht getweet

  mijn email is: anouk_95@hotmail.com

  Liefs xx

 12. Woeeeh super leuke prijsjes! Ik doe graag mee!
  Ik heb alle extra winkansen gedaan, behalve twitter, want dat heb ik niet. :3

 13. Leuke winactie! Ik volgde je al op BL’ en heb dit bericht geliked. Ook heb ik onder de naam Mariska Wubbels je pagina op Facebook geliked en geabboneerd op je YT kannaal via de naam xliefsmariska.
  Succes iedereen!
  xo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//