Catrice Allround Contouring Palette.

DSC_2859Vorige week ontving ik een ontzettend mooi pakket vol met nieuwe Essence en Catrice producten bij Elise Joanne, een super lieve mede blogster <3 (again, thanks a HUGE bunch!). Onder andere zat er in dat awesome pakket deze Catrice allround contouring palette waarmee je met gemak een perfect shaped face a la Kim K mee zou moeten kunnen creëren.

Benieuwd naar mijn review met daarin een ongezouten mening en wat (swatch)foto’s, lees dan snel verder ;)

DSC_2928

Het palette bevat 5 tinten: 2 bruine tinten om echt mee te “bronzen” en shaduwen te maken, 2 lichtere beige tinten om eventueel te concealen en highlighten, en 1 tint wat echt een gorgeous shimmery glowy highlighter is. Zelf heb ik in bovenstaande look, waar overigens later nog een compleet full faced look artikel van online komt, de lichtste bruin, de lichtste beige en de shimmery highlight gebruikt. De donkerste bruine tint is voor mijn op dit moment mini gebruinde bleekscheet huidje nog too much :’)

Alle kleuren zijn creamy, en dus heel anders dan wanneer je normaal gesproken met alleen een poeder contoured en highlight. Dit was voor mij wel eventjes wennen maar de kleuren zijn super gepigmenteerd en blenden echt als engeltjes die over je gezicht heen fladderen. Ik breng creamy producten graag aan met mijn vingers, op die manier maak je het product wat warmer en makkelijker in de huid te blenden. Wat ikzelf met mijn gecombineerde huid wel altijd nodig heb, is een goede primer en een fijne poeder om de creamy producten te setten. Als ik dat niet doe dan smudged alles like crazy m’n hele gezicht over en dat is not a pretty look! Zelf heb ik geen poeder gebruikt over de shimmery highlight, want dat zou de glowy-ness verminderen en dat moeten we niet hebben ;D

Ik vind het palette een mooi natuurlijk effect geven wanneer je alles goed in de huid blend en bijna volledig set met een translucent poeder.

DSC_2903

Ondanks mijn natuurlijke haat-liefde verhouding met creamy producten ben ik wel erg te spreken over dit 5-kleurige palette. Goede pigmentatie, fijn blendbaar en gewoon een pretty effect. Je kunt het zo hard of juist zo draagbaar en natural maken zoals je zelf wilt. Me likey! Het palette kost €3,99 en is daarmee ook nog eens lief voor je portemonnee.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

20 thoughts on “Catrice Allround Contouring Palette.”

  1. Wat leuk dat je de winactie gewonnen hebt! Ik deed ook mee, het zijn zoo veel producten. Veel plezier er mee, ik ben heel benieuwd naar meerdere reviews.

  2. Ziet er goed uit! Ik heb nog nooi creamy producten gebruikt om mee te contouren, maar deze lijkt mij toch best leuk om eens te proberen!

    1. Ik was eerst vrij huiverig, heb de slechte ervaring dat creamy producten me HUGE breakouts geven en m’n hele gezicht over smudgen. Nu mijn huid na jaren eindelijk goed en rustig is vond ik het pretty spannend om het uit te proberen maar deze werkt super nice :) En geen face demons te bekennen! ;D

  3. Het liefst gebruik ik ook poeder. Wat er bij mij vaak gebeurd is dat ik of te onhandig of te lomp mijn foundation er weer af smeer. Ik vind poeder ook bij mijn rijpere huid het wat fijner werken. Desalnietteplus als ik jou hoor klinkt deze toch wel prettig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//