Catrice 2X NEONaturals Lakjes.

Op oudjaarsdag moest ik nog even snel langs het kruidvat om te kijken of ik nog wat lakjes van de NEONaturals collectie van Catrice kon scoren. Eerst boeide deze collectie me niet zo, ik had eigenlijk elke kleur lak wel al in mijn massive nagellakstash, maar toch kon ik het niet weerstaan 2 lakjes mee te nemen.

DSC_2122 copyAls eerste 05 Have A Good Day, een licht grijze lak met een prachtige zilveren shimmer in. De lak dekt boven verwachting erg snel met maar 1 a 2 laagjes! Zelf vind ik lichtgrijze lakjes altijd erg classy staan maar los daarvan zijn ze ook perfect als basiskleuren voor nail art. (Zoals bij watermarble designs of wanneer je aan de slag gaat met Konad of Bundle Monster plates.)

Het tweede lakje wat ik meenam kon ik niet alleen achter laten in het al leeggeroofde schap: 06 On The Bright Side Of Life. Een prachtige medium tot royal paarse tint die een beetje een jelly achtige substantie heeft. Door deze waterige substantie dekt de lak ook pas echt perfect met 3 laagjes, soms zelfs 4 wanneer je zoals ik met erg dunne laagjes per keer werkt. Los daarvan is de lak echt prachtig en heeft het een mooie glossy finish.

DSC_2121 copyDe lakjes kosten €2,69 per stuk voor 10ml lak en zijn te krijgen bij Kruidvat en Trekpleister.

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de nieuwe winactie? Je maakt kans op Essence LE goodies!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Catrice 2X NEONaturals Lakjes.”

  1. Die grijze kleur lijkt me erg mooi! Zelf draag ik de laatste tijd niet zoveel nagellak meer. Maar voor ‘t zachtje prijsje kan je hem meenemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//