Get To Know Me Better Tag!

Ola lieve lezers!

Deze Tag is al ontzettend vaak voorbij gekomen toen ik vorige week mijn bloglovin eens doorspitte. Het leek me daarom ook wel eens leuk om hem zelf in te vullen zodat jullie wat meer te weten komen over de persoon achter femketje.nl, dus over Miss Femketje herself. Here we go!

Geboortejaar? 1990
Hoe lang ben je? 1.71
Waar dat je aan toen je vandaag wakker werd? Oh crap, ik moet niet werken vandaag toch?! *was anders best wel te laat geweest XD*
Waar ben je op dit moment? Achter m’n laptop in ons kleine kantoortje.
Single/relatie? Begin volgende maand alweer 8 jaar samen met Roy <3
Beschrijf jezelf kort, maar krachtig: Doorzetter, workaholic, loyaal, altijd in voor een grapje.
Guy/Girlcrush: Evan Peters <3
Wat zou je op dit moment graag willen? Een tweede parttime baan van zo’n 3 a 4 dagen in de week als schoolmaatschappelijk werker.

Wat is je doel in het leven? Gelukkig zijn en geluk brengen aan anderen.
Waar ben je bang voor? Open water (zoals de zee en diepe zwembaden).
Heb je je rijbewijs? Nopes, nog niet >.<
Nagellak of lippenstift? Nailpolish-addict in the house!
Wat is je favoriete seizoen van het jaar? Herfst, niet te koud en niet te warm :3
Wil je ooit gaan trouwen? Zeker weten, ik wil een perfect dress!
Ben je een healthy-freak? Niet echt, ik denk dat ik een redelijk evenwichtig eetpatroon heb. Je moet af en toe ook eens kunnen genieten van een dikke zak friet met mayo.
Wat voor kleur haar en lengte heb je? Ashy/donkerblond, was heel blond vroeger! M’n haarlengte is ook pretty lang op dit moment, zo halfverwegen m’n rug geloof ik.
Welk kleding/of make-up item wil je op dit moment heel graag? De nieuwe goodies uit het vernieuwde Catrice assortiment en een aantal van die Too Faced palettes.

Heb je tattoos? Nopes (nog niet!)
Heb je piercings? Ik heb nu in elk oor 3 gewone oorbelgaatjes en ik heb drie ringetjes in mijn oorschelp gehad, net als een neuspiercing. Maar mijn piercings was ik na zo’n 6 jaar beu dus ging weer terug au naturel rond mijn 20ste :3
Draag je een bril? Yups, maar niet 24/7!
Wat is jouw perfecte pizza? Veel kaas en ik ben blij.
Favoriete eten/drinken? Ik ben gek op alles wat mijn moeder kookt maar je kan me altijd wakker maken voor een frikandel speciaal.
Wat is je favoriete parfum? Op dit moment is dat van TBS Japanese Cherry Blossom.
Wat is het laatste wat je kocht? Twee halve broden en 6 funky gekleurde theelicht-houders. Aparte combinatie.
Wat deed je vanochtend om 08:00 uur? Roy uit bed schoppen omdat die dus moeilijk wakker wordt maar wel gewoon naar z’n werk moest XD
Favoriete ijsje? Aardbei of chocolade
Ben je een hevige slaper, of sta je altijd vroeg op? Ik word altijd vroeg wakker of ik de wekker wel of niet zet, maakt niks uit. Ik ben een early bird.

Met hoeveel kussens slaap jij? Meestal 2 dunne kussens maar als ik Roy’s kussen inpik is het 1 dik kussen.
Ben je een ochtend of avond persoon? Ik denk beide wel. Ik kan makkelijk opstaan maar ook altijd lang en vooral laat opblijven.
Ben je geordend of rommelig? Beetje van beiden.Verschilt heel erg per kamer hier in huis XD Mijn agenda etc. is wel altijd erg netjes en geordend maar mijn bureau, oh my doodles.. dat is net een slagveld van make-up en rommel.
Wat wil je op dit moment graag zien? Dat m’n mams a.s. woensdag snel en goed geopereerd is aan haar knie en ze snel revalideerd. (ze krijgt een nieuwe knie omdat haar eigen knie helemaal versleten is)

Wat verwacht je in 10 jaar te hebben bereikt? Een fijne baan en een gelukkig huwelijk.
Wat is jouw favoriete lichaamsdeel van jezelf? M’n jukbeenderen :3
Ben je verlegen? Was ik vroeger wel heel erg. Nu is dat helemaal omgedraaid XD
Heb je een accent? Iedereen heeft wel een accent als je het mij vraagt, het ligt er maar net aan waar jij vandaan komt en wat voor jou ‘normaal’ klinkt. Ik heb alleen een heel duidelijk zeeuws accent wanneer ik thuis ben bij mijn ouders, dan is het een mix van zeeuwsvlaams, abn en een vleugje fries tussendoor. Maar als ik echt excited ben over iets denk ik wel dat je kunt horen dat ik in Zeeland opgegroeid ben.
Zussen/broers, hoe oud?
4 broers: 36, 32, 26, 24.
Hoe ziet jouw dagelijkse leven eruit? Vroeg opstaan, kitties eten en water geven, werken @ C&A of huishouden doen (ik heb onregelmatige werktijden dus het verschilt per dag), bloggen, boodschappen, koken, chillaxen op welke manier dan ook en dan is de dag alweer voorbij XD

Tot zover alweer deze tag, vind je hem leuk? Neem ‘m gerust over!

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de nieuwe winactie? Je maakt kans op Essence LE goodies!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

37 thoughts on “Get To Know Me Better Tag!”

 1. Ah je hebt ‘m super leuk ingevuld, leuk om zo wat meer over je te weten te komen. En mooie foto’s zeg, wauw! :)

 2. Leuke tag en super mooie foto’s! Ik ben ook bang voor open water, bang voor wat daar onder zwemt (haaien, kwallen, en andere grote vissen brr!) Ps. bedankt vh volgen je hebt er ook weer een bij ;-)

 3. heel erg leuke tag, ik werk momenteel als maatschappelijk assistente, maar niet op een school. Wel een beetje spijtig dat je daarvoor gestudeerd hebt, maar geen werk in die richting hebt/vindt.
  En wow al 8 jaar samen met je vriend Bravo en proficiat !

  1. Ik ben afgestudeerd als maatschappelijk werker dus ik kan vrijwel in elke richting daarvan werken :3 SMW trekt me alleen het aller meeste :D

 4. Wat een leuke tag! Ik ga hem denk ik wel van je overnemen. De eerste foto vind ik zowel heel mooi als heel schattig! En wow, 4 oudere broers!
  Hopelijk gaat alles goed met de operatie van je moeder! De mijne heeft 2 jaar geleden een nieuwe knie gehad.

 5. Wat ben je toch een prachtige meid! Leuk om deze tag op je site te lezen. Altijd fijn om het persoon achter de blog te leren kennen.

 6. Leuke tag! Ik ben ook erg bang voor open water, ga nooit de zee in.
  Ik ga deze tag binnenkort ook eens doen. :)

 7. Leuke tag! Volgens mij heb ik hem een keer ingevuld, maar weet niet zeker hehe. Trouwens ik ben ook bang voor open water! Niet dat ik er niet in ga.. maar ga niet verder dan waar ik kan staan..

 8. Leuke tag! Heel leuk om alles zo te lezen =D En wow, al bijna 8 jaar samen met je vriend, echt leuk! =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//