Bye 2015, Hello 2016!

Okay, mijn hele bloglovin list staat vol met artikelen als deze: Hoe was mijn jaar, hoe was 2015 voor mijn blog, ladiela… Ik begin deze post gewoon door de ramblen over wat er in me op komt, en ik zie wel waar dit beland. Misschien plaats ik het wel helemaal niet online, of misschien doe ik het gewoon zonder er echt bij na te denken. But hey, that’s okay!

DSC_0141 copy small

Het is op dit moment allemaal een beetje surreal voor me dat 2015 over is. 2015, een jaar waarin ik mijn 25ste bday had, een kroonjaar. Het jaar waarop femketje.nl 5 jaar bestond, het jaar waarin ik 1 jaar getrouwd was en alweer 10 jaar samen met Roy, en het jaar waarop ik vooral niet heb stilgezeten. Ik werk mezelf een tierelier fulltime at work, voor de blog en dan heeft Roy sinds de officiele opening gisteren een eigen bedrijf. En dat brengt wel offers met zich mee. Zo voel ik op dit moment heel erg de druk om bezig te blijven, alles op te ruimen en schoon te maken, terwijl ik het aller liefste in bed zou willen kruipen en er niet meer uit komen omdat het stiekem best wel eng en spannend is allemaal.

In 2015 heb ik afscheid genomen van mensen, niet altijd op een goede manier en wellicht niet voor altijd, maar voor nu wel even. Afgelopen week, vooral rond kerst, zijn er dingen gebeurd die ik simpelweg niet pikte en er gewoon niet bij kon hebben. Spanningen rezen de pan uit en onze Fem ontplofte, emotioneel gezien. Ik dacht steun te hebben bij vrienden, maar een hoop hebben me laten vallen juist terwijl ik ze nodig had. Grote kans dat zij dit anders zien, maar dit is mijn blog dus ik schrijf hoe het voor mij is, PUNT. Het was voor mij duidelijk dat ik voor een 2e keer op rij voor mezelf moest kiezen binnen korte periode, en heb dit daarom ook gewoon gedaan. Vaak is afstand nemen op een bepaald moment beter dan ergens te blijven hangen waar je je ei niet kwijt kunt. Zoals ik al zei, het zal niet for life zijn, maar soms is afkoelen op een afstandje beter.

365

Ook ben ik iemand verloren die me erg dierbaar was, maar wie ik langere tijd niet gezien had. Net op het moment dat ik dacht van goh, daar moet ik echt weer eens naar toe, was het al te laat. Mijn lieve oom Louis is begin september overleden na een lang ziektebed. Het feit dat ik geen afscheid heb kunnen nemen doet echt pijn, nog steeds. Hij was niet gewoon een oom, maar meer een opa figuur waarbij vroeger altijd alles kon en alles mocht. Ik mis hem maar hij is nu in a better place close to God.

2015 is een ontzettend bewogen jaar geweest, ik riep van te voren al dat het een raar jaar zou worden, en mijn self fulfilling prophecy is uitgekomen. Voor nu wil ik niet meer terugkijken op de negativiteit van afgelopen jaar. Ondanks dat er ook echt wel hele leuke dingen zijn geweest zoals dat ik in 1 keer mijn rijbewijs heb gehaald in een snelcursus van een paar weekjes, meteen mijn 1e auto voor de deur had staan waar ik nog steeds verliefd op ben (mijn lady bug auto), en heb ik los van het verlies van sommige mensen om me heen, ook hele lieve mensen (beter) leren kennen zoals een aantal van mijn collega’s die ik gewoon beschouw als soort van 2e familie. Ik heb voor het eerst in mijn leven gedaan wat ik echt wilde, en gewoon voor mezelf gekozen no matter what others would think, met Roy naast me. En dat voelt damn goed kan ik je vertellen.

2016 is aangebroken, een jaar wat hopelijk voor mij meer rust en stabiliteit zal bieden, maar wat ook zeker spannend zal zijn met Roy’s eigen bedrijf en nog een berg andere spannende dingen die we samen gaan doen. Zo blijf ik gewoon nog ff lekker door bloggen voor femketje.nl, wat toch wel echt mijn online kindje is. Ik ben nog lang niet klaar met kekke looks en awesome nail arts maken, want mijn lieve lezers zijn me te veel waard. Jullie zijn allemaal zo lief! <3

Ik hoop ook dat niet alleen ik wat meer rust krijgt, maar ook de hele wereld. World peace is waarschijnlijk teveel gevraagd en totaal niet te doen in mijn eentje, maar tolerantie en respect voor alles en iedereen is een goed begin. Laten we 2016 een epic en memorabel jaar maken and just be happy!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Bye 2015, Hello 2016!”

  1. gelukkig nieuwjaar! Alle goeds voor 2016, hopelijk wordt het een beetje een rustig jaar, in de goede zin!

  2. Een gelukkig nieuw jaar! Trouwens echt knap dat je je rijbewijs heb gehaald. Ik zit er ook steeds meer over na te denken!

    1. Dat halen was mijn enige echte doel van 2015, heb het in februari geregeld en in april behaald :) Ik zeg, gewoon aanpakken en doorzetten!

  3. Je hebt een hoop meegemaakt dit jaar!!! Minder leuke dingen, maar ook goede dingen. Ik hoop voor je dat dit nieuwe jaar een goed jaar voor je zal zijn =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//