Blushing Hearts Triple Baked Blush – Candy Queen Of Hearts.

DSC_0537

Na een tijdje heb ik ze dan ook eindelijk kunnen bemachtigen: de gorgeous I Heart Make-up triple baked blushes. Vandaag review ik de eerste en roze variant: Candy Queen Of Hearts.

DSC_0533

De blush zelf kostte me maar 5,95 euro, super betaalbaar! De pigmentatie is echt super goed, de kleuren zijn mooi samen te gebruiken maar ook zeker pretty los van elkaar. De eerste tint is echt een girly roze, de middelste meer een licht zalm kleurtje en de laatste een koraaltint. Voor mijn gevoel geeft de girly roze tint het geheel een wat koelere ondertoon, terwijl als je de kleuren los gebruikt, de koraaltint weer een stuk warmer is.

Zelf gebruik ik de blush al swirlend door alle 3 de kleuren, maar let wel op: a little goes a very long way! Hij is zo goed gepigmenteerd dat hij voor de bleekscheetjes onder ons zoals ik zelf ook ben, wel erg snel too much is. Pas dus op dat je niet meteen full frontal in de blush gaat met je kwast, maar bouw het rustig op met kleine beetjes ;)

DSC_0592 copy small

Op bovenstaande foto heb ik de blush heel lichtjes gebruikt.

Sowieso is de verpakking te cute voor woorden, en de kwaliteit is erg goed voor de lage prijs. Zie je hem nog ergens liggen in het Kruidvat, neem hem dan zeker even mee!

x femketje

 

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

4 thoughts on “Blushing Hearts Triple Baked Blush – Candy Queen Of Hearts.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//