Budget Ebay Tip: Urban Decay Naked 2 Palette Dupe.

Een tijdje terug bestelde ik via ebay dit neppe UD naked 2 palette. Ik dacht, voor die paar euro kan het geen miskoop zijn en wat ben ik blij dat ik dit palette voor $7,80/€5,62 gescoord heb bij deze verkoper. Nog een pluspunt was dat ik totaal geen verzendkosten hoefde te betalen en ik lekker thuis kon afwachten tot het bezorgd werd. Wel duurde het ruim 3 weken, maar dat is eigenlijk de gemiddelde zend-tijd wanneer ik via ebay wat bestel.

DSC_6412 DSC_6413Het palette kwam in een net en duidelijk doosje, just like the real deal, en het palette zelf zit in een stevig metaal-achtig doosje wat met magneetjes sluit. Zelf heb ik geen idee wat er precies allemaal anders is dan aan de echte, maar er staan voldoende artikelen online die de echte met deze neppert vergelijken. Zelf ga ik gewoon lekker in op dit rip off palette zelf, want daarmee help ik weer anderen die dit palette wel willen kopen maar nog twijfelen of er geen enge stofjes in zitten of dat de pigmentatie misschien crap is…. of juist niet ;) Zelf ben ik meer dan tevreden over dit awesome goedkope rip off naked 2 palette.

DSC_6414De swatches hieronder zullen wel genoeg zeggen. Vooral de lichte matte tinten *de eerste, derde en vijfde tint waren wat minder goed gepigmenteerd. De andere overige tinten en vooral de tweede kleur en de laatste zes zijn AMAZINGLY goed gepigmenteerd. Wel zijn de schaduws wat zacht en kun je snel last hebben van fall out, maar wanneer je de oogschaduws goed aanbrengt en zachtjes blend, heb je hier minder last van. De oogschaduws blenden trouwens ook erg fijn in elkaar en hebben bij mij in ieder geval geen enge allergische reactie opgeleverd.

DSC_6415 DSC_6417

DSC_6416 DSC_6418

In het doosje zit ook nog een dubbele kwast, deze vond ik niet erg speciaal en gebruik liever mijn standaard kwasten. Het is nice dat het er bij zit maar voor mij geen must. Heel simpel en kort gezegd heb ik totaal geen problemen gehad met dit palette. Hieronder een foto waar ik toevalig afgelopen weekend mee bezig was voor een nieuw FOTD artikel. De ooglook is met dit neppe UD naked 2 palette gemaakt :D

1912436_618802754854683_393927793_nDe kwaliteit is prima, eigenlijk gewoon geweldig gezien de prijs en het ziet er allemaal goed uit. Stevig doosje, prima pigmentatie en nog lekker goedkoop ook. Ik zeg DOEN wanneer je zoals ik on a budget bent en geen 45 euro wilt uitgeven aan the real deal. Er zijn trouwens ook andere varianten op ebay te vinden zoals een rip off van het naked 3 palette of het aller eerste naked palette. Zoek gewoon even rond en je zult snel genoeg goedkope alternatieven vinden!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Budget Ebay Tip: Urban Decay Naked 2 Palette Dupe.”

  1. ik heb zelf de echte naked 2 en hij komt goed overeen inderdaad! deze neppert is een stuk beter dan de naked 3 neppert :P

  2. Ik heb deze ook (en Naked3) via Tmart besteld. Ik ben over Naked3 zeer tevreden.. Ik hou het ook bij replica’s. Er zijn nu twee replica’s van toofaced onderweg naar mijn huisje… Ben ik ook heel benieuwd naar…

  3. Wat een mooie dupe. Zelf heb ik ook een Ebay supe van de Naked2 en vergeleken met de echte. Bijna geen verschil :)

  4. Een rip off is geen fake palette hé.. Een rip off is een product waarbij je echt ‘afgezet’ wordt. Dat het product waardeloos is, kapot, etc etc.. Dus misschien toch je woordkeuze aanpassen? Vind het een goede review, dat wel! Er zijn er veel, zo’n fakes op ebay!

  5. Wauw, wat een pigmentatie, dat had ik echt niet verwacht. Ik heb de echte veriant al dus ik zal deze niet zo snel aanschaffen. Wel handig als je Naked te duur vindt. xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//