Bourjois Sweet Kiss Lipstick 57 Fuchsia Class.

Van mijn lieve collega’s had ik o.a. deze instant fave Bourjois lipstick gekregen toen ik begin deze maand 22 werd. Ik heb nog niet zo erg veel van Bourjois omdat ik het merk vaak te duur vind gezien de kwaliteit (de oogschaduws zijn vaak niet zo awesome gepigmenteerd etc.), maar op deze lipstick was ik op slag verliefd.

De verpakking alleen al vind ik gaaf, de lipstick openen gaat met een soort schuifje en klikt ook weer strak dicht wanneer je klaar bent met de lipstick te gebruiken. Je hoeft dus niet bang te zijn ineens een loslopende doploze lipstick in je tas tegen te komen wanneer je deze meeneemt naar je werk, school, stage of wat dan ook. Zelf vind ik het een gaaf kleurtje voor shoots maar draag hem ook gewoon naar mijn werk.

De kleur is, zoals de naam al doet blijken, een knalroze fuchsia tint. De lipstick is lekker creamy en voelt zacht aan. Wel trekt de kleur in je lippen wat ik persoonlijk wel een pluspunt vind want daardoor hoef ik de lipstick maar 2 keer per dag aan te brengen (erg handig wanneer ik de hele dag moet werken en maar 2 korte pauzes heb!). De kleur kan voor sommige dames denk ik wel too much zijn, zeker voor een normale doordeweekse dag. Je kunt de lipstick ook wat minder poppend maken door het met je vinger al deppend aan te brengen voor net die pop of colour.

Verder zit er ook een lekkere geur aan de lipstick die me doet denken aan de make-up die mijn moeder vroeger had, it brings back memories!

De prijs van deze lipstick heb ik even moeten opzoeken omdat ik het als cadeau gekregen had maar het ligt zo tussen de €11 en €12 per lipstick. Niet de meest budget lipstick dus maar zeker wel een aanrader als je eens wat meer te besteden hebt!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Bourjois Sweet Kiss Lipstick 57 Fuchsia Class.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//