Bourjois Kohl & Contour Pencil 11 Noir & Neige.

In een awesome pakket dat ik laatst had gewonnen zat o.a. dit Bourjois duo ooglotlood wat bedoelt is als kohlpotlood met een highlight en contour zijde waarmee je je ogen kunt shapen en opvallen. Bourjois is een merk waar ik steeds meer van begin te houden en ik was daarom ook best blij weer eens een product van dit merk aan mijn stash toe te kunnen voegen.

DSC_1943 copy Het potlood zelf heeft een mooie pigmentatie en de potloden zijn niet al te hard. Harde potloden doen vaak pijn aan mijn oogleden en waterlijn en dan gebruik ik ze ook gewoon minder vaak. Dit potlood zal dus zeker wel vaak gebruikt worden want ik kan er alleen maar voordelen aan opnoemen. De zwarte kant is natuurlijk perfect voor op je waterlijn om of een mooie cut crease te maken voor een wat meer dramatische maar mooie look. De lichtere kant van het potlood is een perfecte highlight en bevat een fijne shimmer. Deze kant kun je over je gehele ooglid als basis gebruiken maar is ook mooi als highlight onder het wenkbrauwbot of in de binnenste ooghoek.DSC_1945 copy

Het enige nadeel aan dit potlood is de prijs. Ik zelf heb dit potlood gewonnen maar na even rond te hebben gezocht op internet kwam ik tot een prijs van rond de €10. Een redelijk hoge prijs voor een oogpotlood naa mijn mening maar deze is het geld zeker wel waard. Je hebt feitelijk twee producten in 1 die ook nog eens multifunctioneel zijn. Wel kan ik me voorstellen dat als je een wat minder groot budget hebt je liever voor twee potloodjes van Essence of Catrice kiest. De kwaliteit liegt er in ieder geval niet om van dit Bourjois Kohl & Contour potlood.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Bourjois Kohl & Contour Pencil 11 Noir & Neige.”

  1. Lovely kleuren, ook tinten die je dagelijks kunt gebruiken! Zelf vond ik de potloden heerlijk romig, bleven ook voor een lange tijd zitten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//