Bestelling: Bubbawithglasses.nl.

Ik kreeg, net als veel ander bloggers en blog-lezers van deze super leuke sieraden shop te horen via andere bloggers. In totaal heb ik nu al twee keer een bestelling geplaatst en ben beide keren erg tevreden geweest over de verzending, service en de sieraden zelf.
Mijn eerste bestelling was klein maar fijn, gewoon om eens te kijken wat de kwaliteit was etc. Ik was helemaal verliefd op dit paar pauwen-oorbellen en moest deze gewoon hebben. Ook een lief ringetje met een strikje kon ik niet aan mij voorbij laten gaan en ook deze had ik voor een fijn prijsje besteld.
Toen de bestelling aan kwam bleek dat ik twee dezelfde oorbellen had in plaats van twee in spiegelbeeld. Dit was geen probleem, ik mocht het setje terugsturen en kreeg al snel een goed ‘spiegelend’ setje teruggestuurd. *goede service PUNT 1!!*
Mijn tweede bestelling heb ik een 2 á 3 weken geleden gedaan en kreeg ik vorige week binnen. Dit keer had ik een super cute ass uilenketting besteld, en twee paar mooie oorbellen. Deze bestelling duurde wat langer voordat ik het binnen had omdat de eigenaresse ziek was geweest en het dus niet op de post kon doen. Ook hier kreeg ik netjes een mailtje over en bij het pakketje zelf zat nog een kortingsbon met 50% korting op mijn volgende bestelling! *goede service PUNT 2!!*
De laatste bestelling zat ook erg goed en netjes verpakt in bubbeltjesplastic, een lief rood zakje en een stevige envelop.
Ik kan en zal alleen maar positief zijn over deze webshop, de service en de artikelen… I’m in LOVE with Bubbawithglasses.nl!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Bestelling: Bubbawithglasses.nl.”

  1. Ik wil nog steeds iets daar bestellen, en nu ik lees over de goed service al helemaal!

  2. Ahaaa, hier heb je dus je oorbellen vandaan :D Mooi hoor :D Veel plezier met je aankopen! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//