Awesome Base Coat – Catrice Colour Brightening Base Coat.

In de wereld der base coats ben ik al jaren fan van die van Essence, maar eigenlijk heeft Catrice een nieuwe base uitgebracht die ik stiekem de eerste plaats laat delen.

DSC_9300

Op de foto hierboven heb ik 1 laagje van de base coat aangebracht, en die is dus van zichzelf al bijna dekkend wit en egaal. De lak zorgt er voor dat kleuren lekker fel worden en blijven, en zelfs de meest crappy sheer lakjes 100X makkelijker dekkend zijn te krijgen.

Je geeft je nagels met 2 dunne laagjes base coat al een perfect egale ondergrond. Nooit meer eeuwen wachten om een sheer lakje met 4 lagen dekkend te krijgen. Nee, breng gewoon 2 laagjes van deze base coat aan (welke trouwens rete snel droogt!), en daarna 1 laagje van je favoriete lak en klaar is Kees, of femketje… of jij ;)

DSC_9415

DSC_9311

NOTD 6dec2014

Ik gebruik deze base coat ook gewoon graag in combinatie met mijn oude vertrouwde Essence 24/7 base. Eerst die van Essence en daarna een laagje van deze Catrice coat. Perfect als basis voor elke soort nail art. Alleen voor een nude look met bijvoorbeeld french tip is hij niet zo geschikt, daar is hij dan weer TE dekkend voor.

De base coat kost trouwens ook maar een prikkie, voor 2,99 euro heb je er al eentje gescoord. Ik zou zeggen: scoor er meteen 2 of 3 want na deze awesome base coat wil je bijna geen andere meer. Echt een aanrader voor de ongeduldige nagel-lakkers onder ons!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “Awesome Base Coat – Catrice Colour Brightening Base Coat.”

  1. Klinkt zeker niet slecht! Maar uiteindelijk moet je dan nog twee laagjes van deze en twee van een ander lakje, dat zijn nog altijd evenveel laagjes! :-)
    Maar als ondergrond voor een licht lakje is hij wel heel geschikt!

    1. Bij dekkende lakjes kun je ook gewoon 1 laag basecoat aanbrengen en 1 laagje normale lak. Ik kies er zelf voor om 2 laagjes basecoat te doen voor extra zekerheid ;)

  2. SUperhandig zo’n witte nagellak eronder! Ik had een lak van Barry M of China Glaze was het, die dekte ook niet helemaal lekker. Echt ideaal Fem! I like it, helemaal de nailart met het blauwe gradient!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//