Astor – Big & Beautiful Lovely Doll Mascara.

Toen ik jarig was geweest begin oktober was ik kort daarna wezen shoppen met mijn birthday moneys. Ik ging ook eventjes de op = op voordeelshop binnen en nam 2 mascara’s mee van het merk Astor. Een vrij bekend merk in Duitsland overigens, want ik herkende het meteen door de reclame hiervan die ik ooit eens zag met Heidi Klum in. Ik nam 2 verschillende mee en als eerste review ik de Big & Beautiful Lovely Doll mascara.

20141124_132251

20141124_132331

De mascara is super budgetproof, want voor 2 mascara’s bij elkaar (die elk ook nog een extra fijn zwart kohlpotlood bijgevoegd hadden) betaalde ik maar 5 euro. Normaal kosten ze per stuk geloof ik 2,75-3 euro bij de op = op voordeelshop, maar als je er 2 scoort betaal je net wat minder. De perfecte actie om 2 verschillende nieuwe mascara’s uit te testen dacht ik zo!

De mascara heeft een rubberen borsteltje met veel kleine spikey “haartjes”. Ook heeft hij op het puntje een klein stekelig bolletje zitten, daarmee kom je makkelijk in de uiterste hoekjes en kleur je ook de kleinste wimpertjes mooi zwart. De mascara belooft een open en wakkere blik te geven met voldoende lengte en volume.

Op de foto’s hieronder heb ik 1 laagje van de mascara aangebracht.

DSC_9196 copy smallDSC_8933 copy small

Nu moet ik zeggen dat ik pas wat toegevoegd volume merk wanneer ik 2 laagjes aanbreng. Lengte geeft hij op zich wel, maar ik moet zeggen dat ik van nature erg lange wimpers heb, dus daarbij hoeft een mascara niet echt veel moeite te doen. De mascara separeerd super fijn en snel door het rubberen borsteltje en de vele spikey haartjes. Het is een mooie diep zwarte tint en de mascara maakt mijn wimpers niet crunchy hard. Ook blijft hij goed op zijn plek zitten, ondanks dat hij niet waterproof is. Geen zwarte smudge boel aan het einde van de dag bij deze mascara. Een heftige regenbui zou hij denk ik niet erg goed overleven maar voor daily use is hij erg goed.

Voor een mooi natuurlijk effect raad ik deze mascara wel aan. Voor een dramatisch fake lash effect zou ik toch snel voor een andere mascara gaan of gewoon 3 laagjes van deze aanbrengen.

Ben jij al bekend met het merk Astor?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

3 thoughts on “Astor – Big & Beautiful Lovely Doll Mascara.”

  1. Ik had graag nog een foto gezien zonder een ooglook erbij, heb nog niet echt een duidelijk beeld hoe de mascara werkt nu. De verpakking ziet er aansprekend uit :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//