Arganolie Van Arganwinkel.nl: Mijn ervaringen!

Een tijdje terug was ik gevraagd een flacon arganolie te testen van Arganwinkel.nl. Ik hoor de laatste tijd niet anders dan positieve reviews over producten met arganolie en hoe amazing ze zijn dus ik kon natuurlijk geen nee zeggen tegen dit aanbod!

Zo gezegd zo gedaan, ik heb zo’n kleine 3 weken lang pure arganolie voor alles gebruikt wat ik maar kon bedenken en vooral ook waar ik zelf het meeste aan zou hebben en snel veranderingen in zou merken. Zo heb ik het uitgeprobeerd op mijn altijd wat droge haarpunten, mijn (zeker in de koude winter) droge handen en nagelriemen, en op mijn gezicht als serum voor het slapen gaan.

DSC_2596 copy Hoe is het bevallen als serum op mijn gezicht: Zo’n anderhalve week heb ik het elke avond minimaal op mijn huid aangebracht nadat ik het gereinigd had zoals ik altijd doe in de douche. Ik heb expres elke keer een klein beetje gebruikt (nog geen half pompje) omdat ik niet wist hoe mijn huid zou reageren en omdat ik toch altijd wat voorzichtig ben met olie op mijn gecombineerde huid. Eigenlijk zag ik na een paar dagen al een groot verschil! Mijn huid is sinds begin dit jaar wat onrustig door het weer maar ook omdat ik gewisseld ben van anticonceptie pil. Door de arganolie te gebruiken merkte ik dat ik minder droge plekjes had maar ook dat mijn wat vettere tzone niet extra vettig werd maar juist aardig onder controle bleef. Mijn huid werd rustiger en kleine onzuiverheden en overgebleven littekentjes verdwenen sneller. Na die anderhalve week heb ik besloten om het zo om de 2 a 3 dagen te gebruiken als serum en ik merk dat dit het beste resultaat geeft voor mijn huid.

Voor mijn haarpunten was het al net zo’n wondermiddel als voor mijn onrustige huid. Oh my doodles, ik hou van dit spul en gebruik het nu zo’n 2 keer in de week op mijn net gewassen haar. Ik breng het alleen aan op mijn haarpunten aangezien die altijd wat droger zijn en ik anders wel erg snel vettig haar krijg bij de wortels. Ook voor mijn haarpunten heb ik maar 1 pompje nodig en vaak is dat nog net iets te veel. Ik wrijf de olie in mijn handen en wrijf het zachter  in mijn haar, easy breezy! Mijn haarpunten zijn een stuk levendiger en zeker niet meer zo droog als eerst. Mijn haar glanst mooi en ik heb het gevoel dat dit ook echt iets voor mijn haar doet.

DSC_2604 copy

Mijn handen en nagelriemen hebben het zwaar gehad deze winter door de kou en het vele werken. Ze waren zeker wel toe aan af en toe een pompje arganolie. Elke keer als ik mijn nagellak er af haalde om mezelf vervolgens een uitgebreide manicure te geven gebruikte ik tussen de mani’s door een beetje arganolie. Dit zorgde er voor dat mijn handen weer lekker zacht werden en ik mijn nagelriemen makkelijker terug kon duwen. De arganolie trekt trouwens erg snel in en laat niet zo’n olie achtig laagje achter wat je eigenlijk wel zou verwachten. Ook hangt er geen overheersende geur aan, anders dan een licht noot achtige geurtje waar ik me persoonlijk niet aan stoor, en waar zelfs mijn katten niet hun neus voor ophalen wanneer ze even kwamen kroelen op de bank.

Een flacon arganolie van 50ml kost normaal bij arganwinkel.nl €23,50maar kun je nu al voor €17,95 scoren. Al met al, ik ben hooked aan arganolie! En lieve lezers opgelet, want morgenmiddag komt er een winactie online waarbij ik 3 fijne arganolie flesjes met 15ml product weg mag geven!

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de nieuwe winactie waarbij je kans maakt op een nagellak setje met producten van o.a. Catrice en Essence?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Arganolie Van Arganwinkel.nl: Mijn ervaringen!”

  1. Klinkt heerlijk, die moet ik ook maar eens proberen. Hoor altijd heel veel goede verhalen over arganolie.

  2. Ik heb hier ook inderdaad alleen nog maar positieve dingen over gehoord! Ben er dan ook heel erg nieuwsgierig naar, lijkt me erg fijn spul!

  3. Ik ben nog geen review tegen gekomen waar men niet enthousiast was over deze olie. Moet hem ook maar op mijn wensenlijstje zetten.

  4. Wat een geweldige olie is dat zeg, heerlijk dat je er zoveel aan hebt. Ik heb wel een serum voor mijn haar waar argan olie inzit, maar als ik het zo lees is alleen argan olie beter .

  5. Wauw! Lijkt me erg fijn spul! Ik probeer al jaren van alles voor mijn eeuwige acne en rare huid! En daarnaast in mijn haar dood van het verven! Wat fijn om te lezen! Dit ga ik binnenkort zeker wel proberen =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//