Anastasia Beverly Hills Liquid Lipsticks *Perfect Budgetproof Dupes!*

DSC_2817Ik scoorde laatst een aantal Anastasia Beverly Hills liquid lipstick dupes voor een prikkie. Okay, I know dat ze niet legit echt van dit merk zijn, maar er zitten geen schadelijke of enge stofjes in (did my research) en zijn dus gewoon normaal te gebruiken. Ik heb de 2 tinten Carina en Vamp gescoord om eens te kijken of ze net zo fijn zijn als mijn Lime Crimes.

Benieuwd naar mijn mening en swatch foto’s, kijk dan snel verder ;)

DSC_2713 swatches carina vamp

De liquid lippies hebben me zo’n $2,50 gekost, maar ik zie dat ze nu nog verder zijn afgeprijsd naar $1,95 per stuk via buyincoins.com. Het zijn dus liquid lipstick welke creamy aanbrengen maar matte opdrogen. Ze hebben een wat langere sponsapplicator om het mee aan te brengen en die werken gewoon prima en precies. Ze drogen mijn lippen ietsjes uit naderhand maar dat is te verhelpen met een fijne lipbalm. Mocht je nog meer tips willen over en voor liquid lipsticks, lees dan zeker even mijn tips en tricks voor liquid lipstick artikel!

DSC_2689 carinaCarina is een roodroze tint, erg vol van kleur en is dekkend te krijgen met maar 1 laagje. Deze kleur is zo classy en vrouwelijk, zo mooi!

DSC_2694 vampVamp is ook echt een vampy tint zoals de naam al verklapt. Bruinrood en goed donker, dat maakt deze tint super nice om te comineren met een smokey eye look. Deze heeft 2 dunne laagjes nodig maar droogt wel lekker vlot.

Ik vind beide tinten echt super nice, ze blijven lang zitten en voelen na drogen niet plakkerig aan. Ik merkte wel dat Vamp ietsjes wilde bloeden, ik raad aan om deze over een lipliner aan te brengen om dit tegen te gaan. Ondanks dat het knock offs zijn vind ik ze wel erg nice, gezien de originele swatches die ik online ben tegengekomen zijn dit echt perfecte dupes!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

18 thoughts on “Anastasia Beverly Hills Liquid Lipsticks *Perfect Budgetproof Dupes!*”

  1. Love them! Vooral de eerste is echt prachtig, misschien dat ik het overweeg om een paar aan te schaffen

  2. Oke, dit is heel eng :P Ik heb vorige week ook Carina besteld en een week later review je er over haha. Ziet er dus goed uit ^.^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//