Action Tip: Puistjes Patch.

Laatst was ik in de action waar jullie ook al een shoplogje van online hebben zien komen, en daar nam ik o.a. deze puistjes patches mee om eens uit te proberen. Ze kosten maar €0,72 per doosje waarvoor je 36 patches krijgt in 2 maten. Zelf had ik last van 3 puistjes die week *that time of the month* dus dat was het perfecte moment om eens een paar van die patches te proberen.

DSC_3112 (2) copy DSC_3114 copyOp het doosje zelf stond een handige gebruiksaanwijzing maar niet echt duidelijk vermeld voor hoe lang je de puistjes op je huid moest laten. Ik heb even rondgekeken op andere blogs en reviews en de meeste laten ze gewoon een hele nacht of een halve dag zitten. De patches worden verkocht onder het mom “ze zijn onzichtbaar” maar eerlijk is eerlijk, echt onzichtbaar zijn ze niet maar echt opvallen doen ze ook niet. Ik zou er zelf niet mee uit huis gaan in ieder geval. Ook zat er in het doosje nog een waarschuwing, er zitten wat stofjes in waar mensen allergisch voor kunnen zijn dus lees dat even goed door voor het geval je last hebt van allergieën. Zelf heb ik nergens problemen mee gehad dus yay, lucky me!

De patches werken als volgt: je plakt ze op je puistje en na de tijd verstrijkt onttrekt de patch de ontstekende bacteriën en al die funky jazz uit je huid wat er voor zorgt dat je puistje uitdroogt en sneller wegtrekt. Ik moet zeggen dat het bij 2 van de 3 puistjes gelukt is ze met een nacht voor zo’n 90% weg te krijgen. Ze deden geen pijn meer en de roodheid was ook ver weggetrokken. Bij een ander plekje ging het iets moeizamer en had ik er een dag langer last van. Toch vind ik deze patches een super goede uitkomst, want zeg nou zelf, je loopt niet graag 4 dagen lang met een pijnlijke knoepert van een puist rond die je maar al te graag uit wil knijpen! Ik voelde de patches trouwens niet zitten toen ik ze op had geplakt en ze waren ook goed op hun plek blijven zitten toen ik sliep.

DSC_3113 (2) copyMe likey! Zeg maar dag tegen die akelige jeugdpuistjes met deze patches.

x femketje

Doe jij al mee met de winactie om de gorgeous Essence Floral Grunge Blush te winnen?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

23 thoughts on “Action Tip: Puistjes Patch.”

  1. Klinkt erg goed en de prijs is ook lekker budget, zodra ik weer in de buurt van de Action kom deze maar gelijk mee nemen

  2. Heb ze zelf ook en ze zijn zo fijn! Heb ze zo goed al standaard mee als ik ergens blijf slapen voor het geval dat er toch een puistje zou komen opdagen.

  3. Ik zag ze in je shoplog al, maar nu ik dit heb gelezen wil ik ze zeker eens uitproberen, heb altijd puistjes op mn kin en die blijven lang zitten dus eens kijken of het voor mij ook werkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//