Action Shoplog!

DSC_3111 copyHet was alweer zo’n 3 maanden geleden sinds ik voor het laatst bij de action was dus werd het wel weer eens tijd om er rond te snuffelen. Afgelopen woensdag was ik even snel voordat ik moest werken de action ingelopen en gisteren na mijn werk nog een keer *nog wat spullen voor Roy gehaald die verder niet op de foto staan*.

Als eerste scheermesjes (€0,95 per verpakking), een must have want de zomer komt er weer aan en hopelijk slaat het weer snel om zodat het weer zomerse rokjesdagen worden. Pleisters (€0,42 per stuk) waren ook weer eens op dus had meteen maar 2 doosjes meegenomen. Iets waar ik er meteen 3 van heb ingeslagen zijn de oogmake-up removers (€0,99 per stuk) en de puistjes patches (€0,72 per stuk). Er staat er maar 1 op de foto maar had gisteren nog twee extra doosjes gescoord, die patches werken ontzettend goed! Ook scoorde ik een lekkere grote flacon aceton vrije nagellakremover (€0,99) want dat vliegt er hier echt door. Ik zag ook dat ze 1 van Roy’s favoriete deo’s verkochten van Nivea (€1,79) dus die gooide ik ook maar meteen even in mijn mandje.

Ik kon het niet laten om toch nog even een mooi glitterlakje (€0,49) mee te nemen en nog 2 gezichts tonics van Hegron (€1,49 per stuk). Daarnaast scoorde ik voor Roy nog wat van die interdentale floss borsteltjes (€0,99). Als allerlaatste nog 2 verschillende Colgate tandpasta’s (€0,99 per stuk) die extra groot zijn, altijd fijn om als back-up te hebben! Wat ik verder nog gekocht had maar wat niet op de foto staat is *heel saai* 4 afwasborstels (€0,28 per stuk), 2 pakken geperst potgrond (€0,64 per stuk), een water/plantenspuit (€2,29) en 2 flessen mondwater (€0,94 per stuk). Dit had ik gisteren nog gescoord maar aangezien het weer niet echt super was, was het niet zo’n goed plan om van die laatste paar saaie dingen een foto te maken. ^^

En, wat zijn dingen die jullie altijd scoren bij de action?

x femketje

PS: Maak jij al kans op een gorgeous handgemaakte glazen ring? Je kunt tot en met 1 mei meedoen!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

29 thoughts on “Action Shoplog!”

 1. Ik wist niet dat action zulke goedkope scheermesjes had, had ik dit geweten had ik gisteren niet hele dure gekocht van wilkinson bij de kruidvat(waren in de aanbieding maar nog een stuk duurder dan deze!)

 2. Ik koop altijd de Dove serum lotion voor mijn haar, speciaal voor het fohnen. Heel erg fijn! Sowieso koop ik regelmatig daar mijn beauty producten!

  With love, Samm ♡

 3. Ik ga zeker nog eens langs voor make-up remover. Vaak koop ik ook shampoo en conditioner in de action, en serumpjes vind ik er ook altijd fijn om te kopen.

 4. Oh, de scheermesjes van de Action zijn best goed ja! Ik gebruik ze ook! Wat ook zo lekker is, is dat ze cheap zijn, dus mik ze ook weer snel weg. xD Mooie aankopen, nuttige aankopen. ;D

 5. Net als zoveel, ben ik ook verslaafd aan de Action.
  Je kunt er altijd super handige, goedkope en praktische dingen halen.
  Mijn scheermesjes haal ik ook altijd bij de Action. Ideaal!
  De nagellak remover vind ik daarin tegen tegen vallen, met name de geur.
  :-)

 6. Leuke shoplog! Ik hou van de action haha Ik ben wel erg benieuwd naar die scheermesjes. Als ze echt goed werken is het ideaal :)

 7. Goeie aankopen, lekker goedkoop! Ik kom echt nooit bij de Action want die zit veel te ver weg, wel een handige winkel! Leuke blog heb je:) X

 8. Mooie producten, zeker als je naar de prijzen kijkt!
  Ik ben zelf niet zo’n fan van die remover, het laat altijd een soort witte waas achter op mijn nagelriemen.

 9. Leuke aankopen, altijd fijn dat de Action van alles heeft voor heel weinig geld =)

 10. Ik koop ook altijd de nagellakremover en de neusstrips, allebei heel fijn! Haha en stiekem neem ik ook vaak de nagellakjes mee, laatst nog blij verrast door de caviar nails!

 11. Ik woon er vlakbij en probeer er weg te blijven… ;-) Als ik er kom is het meestal wraps wat ik meeneem en huishoudelijke dingetjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//