5X Hema Special Effect Glitter Polishes!

Oh my doodles Hema! Wat hebben jullie hier in Vlissingen centrum het beauty schap prachtig veranderd. Nu ik niet meer bij C&A werk maar nog wel in het (winkel)centrum zelf, kijk ik op m’n werk uit op de Hema en nog wat andere winkels. Dat herinnerde mij er afgelopen donderdag aan dat ik nog een giftcard had *als 1 van de amazing afscheidscadeaus van mijn beloved C&A crew*. Ik kon daarom niet anders om na mijn 2e werkdag bij m’n nieuwe baan die dag, even bij de Hema binnen te stappen. Dat nieuwe beauty-schap schreeuwde mijn naam en dan heb ik het vooral over het nagellak schap, die zwaaide naar me en lokte me gewoon binnen als een kinderlokker met een berg snoep.

DSC_4790 copyMijn keuze was snel gemaakt, ik skipte meteen de gewone en meest voorkomende creamy en shimmery lakjes want mijn ogen vielen asap op deze 5 glitter lakjes. Ik weet trouwens niet of het er 5 of 6 in totaal zijn, er lagen er maar 5 met nog 1 lege plaats aan de rechterkant, alsof 1 kleur al helemaal sold out was. (misschien kom ik die deze week nog wel tegen, voor die €3,00 die deze lakjes per stuk kosten kan ik mijn no buy wel ff opzij zetten!

DSC_4794 copyAls eerste 71 Glitter Coral: Een goed felle oranje shimmery koraalkleur met daarin wat meer chunky gouden en oranje glittertjes. De lak dekte echt zo ontzettend goed! Dat had ik helemaal niet verwacht want met 2 laagjes dekt de lak perfect. En dat voor een glitterlakje!

DSC_4796 copy

De 2e kleur dekte van het hele stel het minst goed maar is wel goed op te bouwen door de korte droogtijd met 3 a 4 lagen lak. 72 Glitter Yellow is echt een geelgoude glitterlak, ook deze bevat fijnere en wat grovere glitter waardoor de lak perfect is als glitter gradient lakje *de andere kleuren overigens ook hoor!*.

DSC_4799 copy

73 Glitter Blue deed me erg aan een gelijkgekleurde liquid sand lak van OPI denken. Het effect is ook vrijwel gelijk aan liquid sand/glittery texture lakken bij deze lakjes van Hema. Deze kleur is zo mooi en dekt serieus met 2 dunne laagjes PERFECT! De lak bevat fijne blauwe/zilveren glittertjes en wat grovere glitters in dezelfde blauwe en zilveren tint.

DSC_4786 copy

74 Glitter Purple is toch wel echt favoriet, het was ook de eerste lak van deze lijn die ik uit het schap griste. Zoals de naam al doet vermoeden bevat deze lak paarse glitter. De paars is trouwens wel echt prachtig, mooi royal en donkerpaars wat een beetje naar donkerblauw neigt en ondersteund wordt door zilveren grovere en fijnere glitters. De lak dekt net als de blauwe variant met 2 dunne laagjes en droogt lekker vlot.

DSC_4802 copy

De laatste die ik heb gescoord is 75 Glitter Fuschia: een echt mooie volle en felle donkerroze tint die ook een liquid sand effect geeft. De roze glittertjes zijn ook bij deze lak met zilveren gemixt waardoor de lak echt schitterd als een diamant. Deze lak is samen met de blauwe en paarse favoriet *ze dekken allemaal even snel en goed, samen met de koraal tint* en heb ik in de korte tijd dat ik ze heb al veel gebruikt.

Excitement to the max hier in huize femketje door deze 5 lakjes. Je kunt ze, zoals eerder al vermeld staat in het artikel, kopen voor maar €3,00 per stuk. Elk potje bevat maar liefst 11ml lak, echt een budget score dus!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

43 thoughts on “5X Hema Special Effect Glitter Polishes!”

  1. Deze kende ik nog niet, mooie lakken, met name 73 Glitter Blue en 75 Glitter Fuschia springen er voor mij echt uit.

  2. Wat fijn dat je dit hebt kunnen kopen doordat je van je oud collega’s een cadeaukaart had gekregen. Hoewel ik deze lakjes niet heel speciaal vind, gaat mijn voorkeur dan toch uit naar de onderste :).

  3. Wauw, glitterpurple is echt prachtig! Wat leuk dat Hema nu ook met dit soort lakjes komt, een stuk vriendelijker voor mijn portemonnee :)

  4. Oeh mooie lakjes. Mijn favo glitter lak van de HEMA is die topcoat met kleine zilveren glitters. Als je die over blauw doet lijkt t een beetje holografisch.

  5. Glitter yellow trekt me om een of andere rede enorm aan, terwijl dat net de kleur zou zijn waar ik niet snel naar zou grijpen in de winkel! :P

  6. ohh wow wat zijn ze pretty, ik dacht dat het alleen glitters waren, maar ze dekken ook, heel erg mooi. De schappen bij de Hema zijn ook echt pretty geworden heb ze al verschillende steden gespot, ook heel er goed van hema, nu vindt ik het nog leuker om makeup bij de hema te shoppen

  7. Gaaf! Ik ben zelf ook helemaal gek van glitters. Vooral de laatste twee zijn erg mooi =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//