4X Catrice Hip Trip LE Polishes!

Laatst heb ik in combinatie met mijn kruidvat voordeelkaart nog wat Catrice lakjes voor de helft van de prijs gescoord. Eigenlijk was ik niet van plan iets van de Hip Trip collectie te scoren (hij zag er leuker uit op de persberichten dan in real life) maar voor maar €1,50 per lakje nam ik 4 van de 5 lakjes mee. De 3e zalmkleurige lak was al uitverkocht dus die heb ik dan ook niet beschreven in dit reviewartikel ^^

DSC_3533 copy Als eerste een mooie maar best basic donkerblauwe tint met wel weer erg pretty shimmer in. De lak dekt met 2 dunne laagjes en heeft een glossy finish. De naam van dit lakje vind ik wel grappig gezien het ‘Trip’ gedeelte van deze LE: Blue Highway. Veel mensen gaan immers met de auto op vakantie of maken tripjes met de auto *zoals ik en Roy vorige week woensdag middag ook gedaan hebben naar Antwerpen!*.

DSC_3556 copyDe tweede lak is Green Days en die naam doet me meteen denken aan die band Green Day en het feit dat ik daar al lange tijd geen nieuw nummer van gehoord heb. Misschien heb ik die gewoon gemist, dat kan ook! De kleur lak is zelf wel erg pretty en best uniek, een erg lichte groene tint met fijne zilveren shimmer. Deze lak heeft wel wat meer laagjes nodig dan de blauwe lak hierboven, maar met 3 laagjes zit je goed.

DSC_3542 copyDe derde lak die ik heb is eigenlijk nummero 4 uit deze LE aangezien ik nummer 3 niet heb. Deze lak heet Wheels On Fire en is super pretty koraal achtig roze en bevat net als Green Days een lovely shimmer. Deze lak dekt met 2 a 3 laagjes goed, ligt er maar net aan hoe dik de laagjes zijn. Ik vind dit echt zo’n perfect zomervakantie kleurtje en ook erg leuk om op de teennagels te dragen!

DSC_3551 copyDe laatste lak die ik heb en ook meteen de 5e en laatste lak van de LE is Nude & Rude. And again, ik vind de naam erg leuk. Een goede nude lak is nooit mis en deze vind ik ondanks dat je 3 laagjes nodig hebt voor een dekkend resultaat, erg mooi met zijn fijne shimmer en glossy finish.

DSC_3537 copyDe lakjes kosten normaal €2,99 maar ik heb ze zelf dus voor de helft van de prijs weten te scoren. Heb jij 1 of meerdere lakjes gescoord, of misschien iets anders uit deze Hip Tip LE en wat vond je er van?

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de Real Techniques Knock Off Brushes winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

23 thoughts on “4X Catrice Hip Trip LE Polishes!”

  1. wat mooi kleuren zeg!

    Hi..sorry that je reactie op mij blog gedelette want er was iets mis dus ik opnieuw geplaats.

  2. Blue highway vind ik erg mooi! De rest is niet zo mijn ding, maar alsnog niet lelijk :) toch heb ik blue highway niet gekocht.. Heb al zoveel nagellakjes in die kleur in mijn stash *addicted* :-) ik heb de bronzer van deze LE, zooo mooi! En ruikt naar kokos, ben er heel blij mee!

    Liefs

  3. Ik heb die wheels on fire ook met mijn voordeelkaart gekocht. Hij blijft supergoed zitten en is echt mooi. Ik vond hem alleen iets te snel drogen tijdens het lakken. Moest echt haasten om het mooi te krijgen:( Daarna maar een gouden glitter topcoat erover gedaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//