Spam Je Blog!

Ola lieve lezers!

De vorige Spam Je Blog is alweer even geleden en ik vroeg me af of er tussen mijn nieuwe lieve lezers nog meer gorgeous (beauty)bloggers zitten die ik nog niet ken.

Normaal vind ik het zo annoying en zo not done om je eigen blog of site in een comment te spammen, vaak lees ik die niet en gaan ze direct naar de spambox. Maar dit keer zijn jullie meer dan vrij om je eigen werk, blogposts of misschien wel je twitter of instagram eens goed te promoten! :3

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de Real Techniques Knock Off Brushes winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

57 thoughts on “Spam Je Blog!”

 1. Leuk dat we dit mogen doen!
  Mijn blog samen met een vriendin van mij is http://www.pinkgraphics.nl ! We bloggen over beauty, books, movies, personal en meer!

  Je hebt nog een week de tijd om mee te doen aan onze winactie waarbij je €45,- shoptegoed kunt winnen bij Promiss! Zeker meedoen dus :D

 2. Jee leuk! De blog van mij en mijn vriendin is: http://www.glowofbeauty.com . Daar schrijven wij over beauty, fashion, lifestyle en er komen ook regelmatig recepten voorbij. Wij hebben heel erg veel plezier in het bloggen en we zouden het leuk vinden als je eens een kijkje neemt! Elke dag komt er een nieuw artikel online dus genoeg leesvoer!

 3. Oooh leuk! Die kans laat ik niet aan me voorbijgaan. Mijn blog heet charlotteWelcomeToMyLife.blogspot.be . Ik schrijf over vanalles en nog wat. Ik hoop dat je zeker mijn blog eens bezoekt en ik ben benieuwd wat je ervan vind!

  Liefs

 4. Leuk! Mijn blog is sarahyasmina.blogspot.nl en hierop schrijf ik vooral over beauty, maar ook fashion, muziek, films, van alles. Ik zou het heel tof vinden als je even kijkt? :D

 5. Wij zouden het heel leuk vinden als jullie eens kwamen kijken op: makeupmeisjes.com!

  Thanx Femke, dat we even reclame mogen maken. Zou t leuk vinden als je een kijkje kwam nemen!

 6. Leukleukleuk, mijn blog is befalieke.wordpress.com ik post over beauty (be), fashion (fa) en lifestyle (li) en mn naam is lieke, vandaar de naam ;) Je blog is erg leuk, hopelijk vind je mijne ook leuk! X

 7. Leuk dat we mogen spammen! Mijn blog is https://beautybyjana.wordpress.com/ en hier blog ik natuurlijk het meest over beauty. Ook mode en alle andere zaken die me interesseren komen aan bod. Volgend schooljaar ga ik een half jaar in het buitenland studeren en daar zal ik jullie ook meenemen. Kom zeker eens langs :-)!

 8. Hoi mijn naam is Angelique van http://www.beautyfizz.nl, een blog waar ik mijn passie over beauty deel. Reviews, looks en andere leuke onderwerpen komen aan het licht bij mij. Het lijk mij leuk om jou bezoekers eens bij mij te mogen ontmoeten. Wie weet tot een keer bij mij. Liefs Angelique.

 9. Laat ik maar even meedoen dan he! Mijn blog is http://www.beautyglow.nl Mijn super leuke (al zeg ik het zelf) beautyblogje waarop ik mijn passie voor beauty met jullie probeer te delen!

  Momenteel heb ik trouwens een winactie lopen in samenwerking met het luxe verzorgingsmerk Hannah! Neem snel een kijkje! Je kunt namelijk het Opulence serum twv € 79,00 winnen!

 10. Leuk! Onze blog gaat over alles: food, fashion, lifestyle en beauty! Wat ons onderscheidt van al deze soort blogs is:
  1. Wij zijn gezellig met z’n tweetjes.
  2. Wij bloggen in THEMA’S! Hiephoi! :) Dit betekent dus dat we elke week (en soms is er een thema twee weken, omdat het zo’n leuk thema is) een ander thema hebben! Pink!, chocola, back to school… Alles!

  Liefs!

 11. Mijn blog is http://xbeautifullbeauty.blogspot.be/
  Hier vind je vooral veel reviews, maar ook looks en leuke winactie’s komen online. Neem vooral een kijkje en laat een reactie achter!
  PS: Er loopt tot 20 juni een winactie waarbij je een vrijkaartje naar walibi holland kan winnen, misschien iets voor jou! :D

  Liefs xx

 12. <3 Spam je blogposts, zo ontdek je altijd weer hele leuke blogs!

  Op mijn blog http://www.fashionmeetsbeauty.nl vind je allerlei artikelen over trends op Fashion, Beauty & Lifestyle gebied! Dol op shoplogs, battles tussen beautyproducten en interieurartikelen? Dan is mijn blog ook zeker iets voor jou!

  Je kunt op dit moment nog kans maken op een LE Shimmer Powder van Essence van de Ticket to Paradise collectie =)

 13. Superleuk! Een spam je blog, heb ik ook op mijn site staan. Ik heb sinds een maand of 2 een beautyblog en het lijkt me leuk als jullie even een kijkje zouden nemen. Je kan me volgen op Bloglovin, Facebook en Twitter. Laat gerust je mening achter want daar ben ik echt heel erg benieuwd naar! Spam ook jullie blogs bij mijn ‘Spam your blog’ want ik vind het superleuk om de blogs van andere te lezen! Ik hoop tot snel op mijn site!

  Xxx Mervet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//