3X Sieraden Van ikbensieraden.nl.

DSC_2542

Een weekje geleden ongeveer kreeg ik een ontzettend leuk en lief mailtje van ikbensieraden.nl met de vraag of ik een drietal van hun sieraden wilde ontvangen om te reviewen. Ik heb niet lang op de site hoeven rond te speuren want mijn keuze was snel gemaakt voor een armband, ring en ketting met super pretty witte natuursteentjes.

DSC_2545

De armband is goudkleurig met aan elke kant een wit natuursteentje. Ik vind het rauwe en ruwe aan deze steentjes erg gaaf! De armband past ook echt perfect, dus ook voor dunne polsjes kun je terecht in de shop. De armband kost €17,45.

DSC_2547De ring is ook goldplated en bevat een vrij grote en again, grovere natuursteen. Het handige aan de ring is dat je deze in maat kunt verstellen, en dat heb ik wel nodig met mijn dunne vingers! Wanneer ik hem niet verklein is hij zelfs nog te groot voor mijn duim. De ring kost €13,95.

DSC_2548

De ketting is again, goldplated en heeft een mooie medium lengte. Aangezien ik niet van de lange kettingen ben is dit een mooi middenmaatje. Ook deze ketting heeft een stukje natuursteen, deze is alleen iets minder grof dan van de armband en ring. Los van dat is het toch een mooie set om te combineren met elkaar. De ketting kost €13,25.

DSC_2549DSC_2575 copy small

De kwaliteit van deze sieraden is prima, ze zijn stevig en ik heb niet het idee dat ze snel stuk zullen gaan (zoals bij ultra cheap ass ebay artikelen). Over het algemeen draag ik nooit goudkleurige sieraden, maar stiekem vind ik het toch wel erg mooi staan. Kijk zeker eventjes in de webshop, want er is nog zo veel meer moois te vinden!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “3X Sieraden Van ikbensieraden.nl.”

  1. Wat een mooie sieraden! Normaal ben ik helemaal niet zo van de goudkleurige sieraden, maar deze zijn toch wel heel mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//