2X Kruidvat Oogmake-up Removers.

Een tijdje terug scoorde ik twee verschillende oogmake-up removers bij het Kruidvat. Ik had namelijk over beide varianten veel goed gehoord dus ik was erg benieuwd of deze mijn favoriete Nivea oogmake-up remover zou kunnen verslaan.

DSC_2183 copy Als eerste de normale cleansing lotion die je voor €1,92 kunt scoren. Ik vind deze wel okay, maar niet beter dan mijn Nivea remover. Er hangt een beetje een muffige geur aan deze maar is wel geschikt voor alle huidtypen en zacht voor mijn oogleden. De remover werkt goed, niet verbluffend snel maar haalt wel makkelijk niet waterproof make-up van je oogleden af.

DSC_2185 copy

Voor de wat meer extreme glitterige en waterproof of longlasting looks is de cleansing 2 phases oogmake-up remover op de markt gebracht die €1,99 kost. Deze is ook lekker budgetproof en je doet er best lang mee. Deze remover heeft aan de ene kant een normale cleansing lotion maar is gemixt met een olie. Zelf vind ik dit totaal niet fijn voor mijn oogleden en elke keer blijft er een super vettig laagje achter op mijn huid. Wel is deze remover geurloos en zacht voor mijn oogleden maar nee, ik kan er totaal niet enthousiast van worden.

DSC_2186 copy

Op zich zijn het redelijk goede en vooral goedkope removers maar mijn favoriet hebben ze zeker weten niet verslagen. Okay, ze prikken  niet en doen hun werk redelijk goed maar eerlijk gezegd vind ik de remover van action nog veel fijner en deze is zelfs nog een euro goedkoper. Ik zal deze zeker niet opnieuw kopen!

x femketje

PS: Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je maakt kans op €45 shoptegoed bij haarshop.nl! De actie loopt tot en met 3 maart 2013.

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

22 thoughts on “2X Kruidvat Oogmake-up Removers.”

  1. De normale cleaning olie klinkt fijn maar de andere nee, ik houd er namelijk niet van als producten een laagje achter laten.

  2. Dat is goed om te weten, hoef ik ze ook niet te halen, ik ben namelijk nog op op zoek naar een goede oog make-up remover.

  3. Jammer dat ze tegenvielen!
    Zelf gebruik ik al jaren de oogmake-up remover van Nivea (zo te lezen jij ook) en ook van Etos, en deze vind ik beide erg fijn.

  4. Ik heb deze ook al eens gehad, en was er ook niet tevreden over, idd een te vettige laag achterlaten, daar houd ik niet van.
    Ik gebruik nu de roze lijn van Kruidvat, lotion en tonic, betaalbaar en fijn!

  5. Jammer dat ze tegenvielen! Ik heb ze beide niet geprobeerd, maar ik denk ook niet dat ik het ga doen. Ze spreken me niet echt aan.

  6. Je hebt er ook één voor de gevoelige huid, dat is meer een creme en niet doorzichtig. Die gebruik ik inmiddels alweer een hele tijd voor het verwijderen van mijn oogmake-up. Van lotionpads kreeg ik namelijk snel een droge en branderige huid rondom m’n ogen en dit is een stuk zachter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//