2X H&M Glitter Polishes!

Jullie hebben ze misschien wel al voorbij zien komen in de Maastricht shoplog van vorige maand: Mijn 2 gorgeous H&M glitterlakjes die ik al langere tijd op mijn wishlist had staan. Vandaag ga ik ze dan eindelijk voor jullie reviewen en ik kan alvast verklappen dat ik er echt verliefd op ben. Ze zijn precies zoals ik verwacht had!

DSC_3977 copy Als eerste de paarse glitterlak Basement Chill. Ik moet zeggen dat ik de namen van H&M lakjes altijd super leuk en uniek vind. Daar kunnen veel beautymerken nog veel van leren! Basement Chill is dus een transparante basislak met daarin erg mooie medium paarse en zilveren grove en fijnere glitter. Prim & Proper is een beetje een rose gold achtige glitterlak (super lichtroze te noemen) met ook een transparante basis lak en verschillende groottes glitter. Ook deze lak bevat zilverkleurige glittertjes.

DSC_3979 copy

DSC_3980 copyBeide lakjes zijn echt detail lakjes en niet echt bedoeld om een dekkende glittercoat te geven. Daar heb je denk ik wel een laag of 6 voor nodig! Ik vind ze zelf erg mooi als gradient glitter tip lakjes voor een snelle en makkelijke manicure, of gewoon 1 a 2 laagjes over de gehele nagel.

DSC_4004 copy(De lakjes waren als swatches super lastig te fotograferen maar bij deze toch mijn beste poging! V.l.n.r.: Op de wijsvinger en ringvinger: Basement Chill – op de middelvinger en pink: Prim & Proper.)

Ik kocht deze lakjes voor €3,95 per stuk en elk potje bevat 9ml lak. Ik ben zelf echt gek op glitterlakjes en ben super blij dat ik ze in Maastricht heb kunnen scoren!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

29 thoughts on “2X H&M Glitter Polishes!”

  1. Super mooie kleurtjes! De H&M heeft heel veel leuke en verrassende kleurtjes en namen in hun collectie. Deze glitters vind ik het mooiste over een gradiënt/ombre nail art of gewoon verwerkt in nail art!

  2. mooie lakje, me love glitter. De swatches lijken allemaal 4 op mekaar, zie je in het echt wel duidelijk verschil in de lakjes?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//