2X Essence Nagellak Remover.

Als ware nagellak addict moet je altijd wel wat nagellakremover in huis hebben. Zo heb ik er in de jaren dat ik nagellak gebruik al heel wat flesjes doorheen gejaagd van verschillende merken en prijzen. Toch vind ik de Essence removers het fijnst qua prijs-kwaliteitverhouding. Je krijgt veel waar voor je geld en dat zie ik graag! Vandaag 2 favoriete removers in de review die op dit moment te krijgen zijn.

DSC_2406 copyAls eerste de blauwe met de geur kokosnoot en papaya. Deze nagellakremover bevat wel aceton en vind ik zelf erg geschikt voor het snel en makkelijk verwijderen van glitters en glitternagellak. De remover claimt moisturizing te zijn en je nagels dus te hydrateren. Zelf merk ik hier niet echt veel van maar merk wel dat deze mijn nagels en vingers niet zo veel uitdroogt als dat andere removers met aceton van andere merken wel doen. De geur  ruikt inderdaad erg naar kokos maar in een ietwat chemische en gefabriceerde manier. Niet erg storend want het ruikt zeker beter dan een normale remover geur. Dit flesje van 150ml kost maar €0,90 bij het Kruidvat en is daarmee erg budgetproof.

De tweede is de roze variant die naar aardbei en passievrucht ruikt. Deze is acetonvrij en gebruik ik daarom altijd wanneer ik normale nagellak zonder grove glitters van mijn nagels wil halen. Deze remover claimt je nagels te verharden en daardoor sterker te maken. Ook hier merk ik niet veel van omdat ik van mezelf al erg harde en sterke nagels heb. Ik vind vooral de geur erg lekker en deze blijft ook nog eens lang aan je vingers hangen. Zelfs mijn katten durven dichtbij te komen wanneer ik deze remover gebruik terwijl ze normaal nog geen meter in de buurt komen als ik mijn nagellak er af haal met remover. Ook dit flesje bevat 150ml maar is ietsjes duurder met een prijs van €1,29. Alsnog goed te doen, zelfs als je on a budget bent!

DSC_2407 copyVolgens mij is (of was?) er naast deze twee removers ook nog een paarse acetonvrije te koop. Deze heb ik eerder al eens gebruikt en opgemaakt maar kan me herinneren dat ik de geur niet zo erg lekker vond. Het kan makkelijk zijn dat deze niet meer verkocht wordt en dat alleen deze blauwe en roze nog te krijgen zijn. Het is namelijk al een half jaar geleden dat ik deze voor het laatst in de Kruidvatfilialen hier in de buurt gezien heb. Maar zoek je zelf nog fijne en vooral goedkope removers, met of zonder aceton? Dan raad ik je 1 van deze zeker aan.

x femketje

PS: Doe jij al mee met de 2 winacties? Je maakt kans op het must have technic electric palette en daarnaast ook nog eens op €25 shoptegoed bij cadeau.nl voor valentijnsdag!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

27 thoughts on “2X Essence Nagellak Remover.”

 1. De Essence nagellak removers zijn erg fijn! Helaas verkopen ze deze twee niet in de Kruidvat waar ik meestal kom. Ik heb zelf inderdaad een paarse, maar die is qua vormgeving wat anders (zonder de bekende poppetjes van Essence). Essence Nail Art Nail Polish Remover heet ‘ie. Verder zweer ik bij het roze potje van Bourjois, vinger er in, paar keer draaien en weg nagellak. Zo fijn!

 2. De blauwe heb ik zelf ook maar vind de geur niet echt lekker, misschien dat ik eens een keer de roze haal kijken of die beter ruikt.

 3. Deze kon ik jammergenoeg niet gebruiken ivm de aceton.. Ik heb namelijk kunstnagels en die kunnen daar niet tegen. Ik wist niet dat de paarse zonder aceton was.

 4. Ik verkies een aceton vrije nagellak remover. Ik kan er niet bij dat eentje die aceton bevat claimt te hydrateren…dat droogt net enorm uit en jij hebt het ook niet gemerkt. Voor glitters zal dat vast beter werken, dat dan weer wel.

 5. Ik wil deze nog steeds gaan kopen! Ben zo benieuwd naar de geur.. Zelf vind ik die van Trind ook erg lekker ruiken!

 6. Ik moet zeggen dat ik wat betreft nagellakremover slecht voor mijn nagels zorg. Ik gebruik eigenlijk altijd nagellakremover met aceton, omdat ik veel te ongeduldig ben voor remover zonder. Misschien moet ik er toch eens wat beter op gaan letten! In ieder geval fijne review

 7. De roze heb ik erg lang gebruikt en nu wissel ik die af met de kruidvat eigen merk nagellakremover zonder aceton :)

 8. Ik heb beide ook een keer gekocht, vond ze best goed geurend, maar volgens mij had ik toen nog wel met aceton dacht ik.. je nagels ruiken vervolgens wel zalig. xD

 9. Ik heb de paarse van Essence, maar de andere twee vind ik ook wel fijn =) Die geurtjes er aan vind ik wel leuk gedaan.
  Ik heb eens remover gehad van de Action zonder aceton, nou, ik kon echt niet tegen die lucht dat ik die heb weg gedaan.

 10. Beide ken ik niet. Ik heb de ontbrekende derde remover. Deze werkt ook prima maar ruikt inderdaad niet bepaald lekker. Sinds kort gebruik ik Orly remover en hier ben ik erg tevreden over.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//