2X Catrice Glamazona Blushes!

Toen ik vorige week zaterdag in Maastricht was moest ik even het Kruidvat binnenstappen. Ik stond echt even in m’n ogen te wrijven van oh my lord zie ik dit goed, maar daar stond gewoon nog zowat de complete Catrice Glamazona LE! Like whuuuut!? Hier was alles al zowat met dag 1 geript uit de winkel, en daar kon ik gewoon nog tussen alles snuffelen. De lakjes heb ik heel netjes laten staan maar de blushes moest en zou ik meenemen.

DSC_4244 copy DSC_4246 copy 01 I’m A Survivor is een koraal achtige roodroze blush en is super gepigmenteerd. De blush is gelukkig erg goed uit te blenden zodat ook de meest bleke huidjes onder ons *zoals ik* er nog aardig goed mee wegkomen in een dagelijkse look. 02 I Got The Flower (love die naam trouwens, zo origineel!) is een erg aparte tint en ook lastig te beschrijven. Mijn beste omschrijving is een mauve/paarsige roze kleur. Het is geen echte girly roze, maar ook geen true purple dus echt een mix tussen die twee.

DSC_4247 copyBeide blushes vind ik ontzettend uniek qua kleur en de pigmentatie is amazing! De blushes hebben vrijwel geen shimmer, zelfs in het zonnetje moest ik zoeken naar de super fijne en minimale shimmer die er in zit. De verpakking is herkenbaar voor Catrice maar net wat leuker gemaakt voor de LE waar deze blushes uit komen. De print in de blush is ook erg leuk, schattig zebraprintje wat goed bij de Glamazona LE past. Er zit trouwens echt veel product in elke blush, maar liefst 8gram! Ik heb €3,99 per blush betaald maar ik neem aan dat deze LE binnenkort wel weer in de uitverkoop/afprijsbakken te vinden is voor een klein prijsje.

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de horizontal cross necklace winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

29 thoughts on “2X Catrice Glamazona Blushes!”

  1. Gaaf zijn deze kleuren. Ik ben benieuwd hoe het er op het gezicht uit zal zien. Ik vind de I’m a survivor het mooist denk ik:)

    1. Haha ja ik was eerst eigenlijk niet van plan iets te halen, zeker niet omdat hier in zeeland alles al weg was. Het was gewoon een teken dat ik ze in Maastricht mee moest nemen XD

  2. WAUW, wat een pigmentatie komt er van die blushes af. DAMN. Super mooie kleuren en zeker die paarse is heel erg uniek als blush. Wel oppassen met die pigmentatie, maar als je voorzichtig bent moet dat wel lukken. Twee prachtpaardjes heb je nu in je collectie. xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//